Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Locuri de munca in strainatate pentru soferi de autobuz

In perioada 12 - 30 iunie, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va derula o noua actiune de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, oferta adresindu-se soferilor de autobuz. Astfel, cei interesati sint asteptati la sediul Oficiului, de pe strada Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1 - Bucuresti, in fiecare zi de luni pina vineri, in intervalul orar 9.00-16.00.
La preselectie pot participa barbati cu virsta cuprinsa intre 20 - 45 de ani, care au experienta de minim un an, dovedita cu cartea de munca. In cazul in care va regasiti in cerintele angajatorului, la inscrierea in banca de date a OMFM trebuie sa prezentati urmatoarele documente: copie BI sau CI, cu valabilitate de minim 6 luni; copie pasaport, cu aceeasi valabilitate ca si in cazul actului de identitate; fisa personala (tipizat OMFM); C.V. in limba romana (tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie; cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu aveti antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca nu beneficiati de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinere; dovada emisa de Serviciul Public de Asistenta Sociala din care sa rezulte ca ati notificat acestora intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
Precizam ca vor fi acceptate numai dosarele in care se prezinta toate documentele specificate mai sus, dosarul depus constituind primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate. Mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul Oficiului, www.omfm.ro. Important de mentionat este faptul ca persoanele care vor prezenta documente falsificate vor fi denuntate organelor abilitate, pentru cercetarea penala si pedepsirea faptelor comise.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii