Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In locul lui Ogararu vor veni patru-cinci jucatori

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, ca va achizitiona patru-cinci jucatori in vederea noului sezon si ca dupa plecarea fundasului dreapta George Ogararu la Ajax Amsterdam gruparea din Bulevardul Ghencea se va intari.
"Ogararu a plecat sa faca doar vizita medicala, in rest totul este aranjat. Fiti siguri ca in locul lui Ogararu vor veni patru-cinci jucatori. Steaua se va intari, nu va slabi. Vreau mai mult romani, nu au disparut fotbalistii din Romania", a spus Becali.
Gigi Becali a mentionat ca nu vor mai pleca alti jucatori de la Steaua. "Si daca-l oferteaza si Barcelona, si Real Madrid, si AC Milan, si toate echipele din lumea asta, Nicolita nu pleaca. Nici Radoi nu pleaca, chiar daca-l vor toate echipele de pe glob. La Ogararu era altceva, este de 15 ani la Steaua, va primi un salariu de 600.000 de euro si apoi, suma pe care o iau este mare, trei milioane de euro pentru un fundas este ceva extraordinar", a comentat oficialul stelist.
Conducatorul FC Steaua a afirmat ca de doi ani si-l doreste pe atacantul rapidist Daniel Niculae. "Este un jucator care imi place, sa vedem daca si pot, as da eu si mai mult pe el decit suma fixata. Cred ca va pleca in strainatate, deci nu se va mai pune problema sa vina la Steaua. I-as oferi un salariu mai mare, dublu, triplu. Vroiam sa impusc doi iepuri dintr-un foc: sa intaresc Steaua si sa slabesc Rapidul", a adaugat Becali.
Gigi Becali a subliniat ca s-a consultat cu jucatorii sai in privinta lui Niculae, iar acestia i-au transmis ca este "un baiat de bun simt". "Nu poti sa spui niciodata ca Daniel Niculae este antistelist. Asta-i meseria lor, se duc unde citiga mai multi bani", a comentat Becali.
Presedintele CA al gruparii din Bulevardul Ghencea a spus ca nu a discutat cu atacantul rapidist. "Cind vine din SUA, o sa vorbesc cu el sa vedem ce zice. O sa zica ceva, vreau, nu vreau, vin, nu vin, ca doar e om", a precizat Becali, reluind ideea ca nu este interesat de jucatori de la Sportul Studentesc, deoarece sint prea scumpi si ca ramine prieten cu Mircea Lucescu, in ciuda "razboiului psihologic" purtat saptamina trecuta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii