Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Locotenentul" lui Catali a fost injunghiat

"Locotenentul" liderului gruparii "Catali" din Varsatura, Adrian Balan, zis "Adi", a fost injunghiat cu cutitul, cel mai probabil de membrul unei grupari rivale. Deocamdata, autorul a ramas necunoscut, intrucit victima a refuzat sa dea detalii despre incident si nu a depus reclamatie. Adrian Balan a primit citeva lovituri de cutit in partea dorsala, mai precis in fese, si a ajuns la spital.
Altercatia s-a produs simbata noaptea, intr-o pizzerie situata pe Soseaua Buzaului, zona unde legea este facuta de gruparea "Buricea", rivala lui "Catali". In timp ce se afla in localul respectiv impreuna cu mai multi prieteni, "Adi" a intrat in conflict verbal cu un alt grup. Ulterior, unul dintre membrii acelui grup a scos cutitul si l-a injunghiat pe Adrian Balan in fesa stinga, apoi l-a taiat si in cea dreapta. Victima a fost transportata la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Pe baza fisei de diagnostic, medicul legist a stabilit ca barbatul are nevoie pentru vindecare de 10 - 12 zile de ingrijiri medicale.
Imediat au intrat pe fir si politistii, care au incercat sa stea de vorba cu injunghiatul, insa acesta a refuzat sa ofere vreo informatie privind incidentul de simbata. In aceste conditii, autorul faptei a ramas necunoscut deocamdata , mai ales ca Adrian Balan nu a vrut sa depuna vreo plingere. Patronul localului unde s-a produs altercatia a reactionat la fel, spunind ca nu s-a distrus nimic si nu are de ce sa faca vreo reclamatie. Cu toatea acestea, politistii continua cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs fapta si cine este autorul.
Reamintim ca "locotenentul" lui Catali, Adrian Balan, este inculpat in dosarul "Scandalul de la Palatul de Justitie" si in cel privind atacul asupra familiei Buricea, incidente care s-au intimplat in anul 2006.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii