Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Locotenentii" lui Buricea, urmariti penal

Se stringe latul in jurul gastii interlope din Radu Negru: joi, anchetatorii au declansat urmarirea penala impotriva a 6 dintre apropiatii fratilor Buricea, pentru ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arme albe, fapte comise la jumatatea lunii iulie. Atunci, smecherasii din Radu Negru s-au imbatat crunt, la o terasa din statiunea Lacu Sarat, apoi s-au luat la harta, s-au impartit in doua tabere si s-au taiat unii pe altii. Unul dintre acestia este minorul Tiberius Parpalac, pe numele caruia mai este un dosar penal, pentru tilharie si despre care exista informatii ca ar fi fost tocmit de un nas mafiot, pentru a-l elimina pe un fost "locotenent" al acestuia. Printre cei urmariti penal se afla, de asemenea, si Adrian Rosu, zis "Oblet", un alt individ ajuns celebru, datorita comportamentului extrem de violent.
Ieri, surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei ne-au precizat: "Pe 8 decembrie, lucratorii din cadrul Biroului de Politie Urbana -Compartimentul Criminalitate Judiciara au documentat si probat activitatea infractionala a numitilor Tiberius P., 16 ani, Laurentiu-Mihai P., 18 ani, Adrian R., 20 ani, Didi M., 16 ani, Cosmin-Iulian Z., 23 ani si Nicusor M., 22 ani. Impotriva acestora s-a Inceput urmarirea penala, sub aspectul savirsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si port fara drept de arme albe."
Potrivit Politiei, fapta pentru care interlopii sint urmariti penal s-a produs pe 15 iulie a.c., In statiunea Lacu Sarat. Indivizii se aflau la o terasa, iar Tiberius Parpalac si "tovarasul" sau Laurentiu-Mihai P. s-au luat la cearta cu Adrian R., Didi M., Cosmin-Iulian Z. si Nicusor M. Scandalagii s-au batut crunt si s-au taiat unii pe altii, in urma altercatiei Cosmin-Iulian Z. si Nicusor M. ajungind la spital, pentru ingrijiri medicale.
Reamintim ca, recent, anchetatorii au inceput urmarirea penala si impotriva fratilor Costica si Ghita Buricea, care sint acuzati de Cristinel C., de vatamare corporala si tilharie. De asemenea, pe linga lideri, alti doi membri ai gruparii din Radu Negru - Tiberius Parpalac si Emanuel Guzu - au intrat in vizorul Politiei si Parchetului: primul, pentru comiterea unei tilharii, iar cel de-al doilea, pentru ca a comis un accident rutier, in Bariera Calarasilor. Surse demne de incredere sustin ca Parpalac ar fi fost recrutat de un mafiot celebru prin anii '90, pentru a-l lichida pe un fost locotenent al acestuia, cazut in dizgratie. Intrucit "sageata" fratilor Buricea este minor, politistii si procurorii nu au reusit inca sa-l bage dupa zabrele.
Vizavi de acuzatiile aduse de Cristinel C., fratii Buricea s-au declarat nevinovati si ne-au spus ca Parpalac va ajunge cu siguranta la puscarie, fiindca a calcat pe bec de prea multe ori: "Parpalac ajunsese, in ultima perioada, sa fure si telefoanele prietenilor mei. L-am avertizat ca daca nu termina cu chestii de genul asta, il dam pe mina Politiei. Daca a gresit, sa se duca la puscarie, ca nu mai vrem sa ne apara numele alaturi de indivizi ca el".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii