Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Locatar trimis in judecata pentru consum ilegal de apa rece

Locatar al blocului "Pal" de pe Calea Calarasilor nr. 212, Ionel I., in virsta de 55 de ani, a fost trimis in judecata, sub acuzatia de furt calificat. Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Ciprian Butnaru, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, invinuitul a consumat apa in valoare de 19.960.000 de lei, in conditiile in care fusese debransat de la instalatia de apa rece, precum si de la cea de apa calda, caldura si gaz metan.
In anul 2001, spun anchetatorii, Asociatia de Proprietari nr. 357 l-a actionat in judecata pe Ionel I., de la blocul "Pal" - Calea Calarasilor, pentru neachitarea cheltuielilor de intretinere. In acelasi an, actiunea reclamantei a fost admisa si invinuitul a fost obligat la plata datoriilor restante. In ziua de 7 februarie 2001, reprezentantii A. P. 357, insotiti de executorul judecatoresc si de reprezentantii "Aptercol" si "Romgaz", au purces in apartamentul lui Ionel I. - in baza unei ordonante presedintiale - si au aplicat dopuri si sigilii la conductele de apa calda, apa rece, caldura si gaz metan.
In 2005, A. P. nr. 357 Braila a sesizat Politia Municipiului, intrucit invinuitul, desi debransat, continuase sa consume apa rece. In aceste conditii, oamenii legii au facut cercetari la fata locului, constatind ca reclamatia este intemeiata. Audiat in respectiva cauza, Ionel I. a declarat anchetatorilor ca, desi a consumat ilegal apa rece, nu el a rupt sigiliile, ci copiii unei chiriase. El a achitat, intre timp, prejudiciul de aproape 20 de milioane de lei, insa va trebui sa raspunda si penal, in fata instantei de judecata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii