Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Loc de joacă inundat cu apă, dar şi cu bălării şi gunoaie

• pe vremuri, acest spaţiu situat lângă Parcul Monument era bine îngrijit • acum, este lăsat la cheremul oamenilor străzii şi vandalilor care ştiu doar să distrugă şi să facă mizerie în jurul lor

 

Lăudabilă ofensiva Primăriei şi Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din subordine de a construi locuri de joacă pentru copii din ce în ce mai frumoase şi moderne. Din păcate, întâmplător sau nu, unele părculeţe pentru copii mai vechi au fost uitate. Într-o astfel de situaţie este cel din Parcul Monument, din zona staţiei de tramvai de la Sala Polivalentă.

La început cochetă şi curată, respectiva dotare publică este acum cu mesele mânjite cu graffiti, bălăriile se dezvoltă în voie, din copaci atârnă crengi rupte şi uscate, florile s-au uscat de mult, iar mizeria şi gunoaiele lăsate în urmă dau de furcă angajaţilor firmei de salubritate RER. “Măturăm acum şi după câteva ceasuri e la fel. Se adună aici tot felul de boschetari, beţivi sau găşti de tineri. Iar acum mai trebuie să ocolim şi bălţile de apă de la un furtun de irigaţii spart în mai multe locuri”, ne-a spus o “salubristă”.

Respectivul furtun, care era lăsat să curgă în voie, provocase, ieri, o adevărată inundaţie în incinta locului de joacă. De aceea, şi noi şi părinţii care vin cu copii aici sperăm ca situaţia să fie percepută şi de cei care trebuie să se autosesizeze şi să ia măsurile necesare. Inclusiv prin amenzi date celor veniţi să distrugă.

 
Categorie articol: 

Comentarii