Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liviu Dragnea a dezvăluit ce i-a spus președintelui Iohannis la Cotroceni

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis, la Cotroceni, după ceremonia de depunere a jurământului de către membrii Guvernului, că Angela Cristea, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, le-a transmis „minciuni” comisarilor europeni, ceea ce reprezintă „un gest împotriva intereselor româneşti, care nu poate să rămână netaxat şi nespus”.

 

Președintele PSD a spus că el a avut iniţiativa acestei discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Am rămas după depunerea jurământului cred că 10-12 minute. I-am arătat preşedintelui minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, doamna Angela Cristea, transmise la toţi comisarii europeni, spunându-i că mie mi se pare antiromânesc şi un gest împotriva intereselor româneşti care nu poate să rămână netaxat şi nespus”, a declarat Dragnea, potrivit News.ro.

El a susţinut că cel care trebuie să informeze Comisia Europeană, Parlamentul European despre situaţia din România este preşedintele ţării, ci nu „alţi cetăţeni cu diverse poziţii care spun lucruri nereale”.

Liviu Dragnea a vorbit şi despre relaţia sa cu preşedintele Iohannis, spunând din nou că a apreciat foarte mult, alături de colegii săi din PSD, faptul că şeful statului a desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă. El a afirmat că îl va suna pe Iohannis de câte ori va fi cazul, dacă acesta îl va căuta el va răspunde şi, dacă va fi cazul, va avea „toată deschiderea” pentru a se întâlni.

Săptămâna trecută, la Bruxelles, întrebat de jurnaliști despre această discuție, președintele Klaus Iohannis a început să zâmbească și nu a răspuns întrebării.
Categorie articol: 

Comentarii