Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lista cu adresele secţiilor de vot pentru prezidenţiale şi referendum

Alegerile şi referendumul din 22 noiembrie vor avea loc în aceleaşi secţii de votare. În lista iniţială a secţiilor de vot au fost realizate unele modificări, pe baza solicitărilor de ultimă oră ale comunităţii sau din cauza unor condiţii care nu permit organizarea unor secţii.

Astfel va fi organizată o nouă secţie de votare la Auckland, o a doua secţie de votare la Budapesta, în timp ce în Pakistan s-a decis renunţarea la constituirea secţiei de votare din Lahore, fiind menţinută doar secţia din Islamabad. Pentru respectarea legii s-a renunţat la constituirea secţiei de votare la bordul Fregatei "Regina Maria". În Spania, secţia de votare din Huelva a fost înlocuită cu una în Getafe, în Portugalia a fost înlocuită secţia de votare din Vilamoura cu o secţie în Almeria. De asemenea, în Italia, din raţiuni logistice, secţia de vot de la Borghesiana a fost înlocuită cu o nouă secţie în Roma (Roma 5).

Lista adreselor celor 294 de secţii este postată pe site-ul MAE, iar informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii