Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Linia caldă «La Dorobanţi» şi «Pui la Jar» Brăila, reducere de 20% pentru orice preparat, seara

• măsura face parte dintr-un plan pentru reducerea risipei alimentare, în condiţiile în care mâncarea vândută clienţilor se prepară în fiecare dimineaţă la linia caldă şi, pe loc, pentru grătar • oferta îmbracă numele de „Happy Hour” şi este valabilă zilnic, între orele 20.00 şi 22.00 • discountul se aplică atât comenzilor preluate direct în local, cât şi celor telefonice

 

Linia caldă „La Dorobanţi” şi „Pui la Jar” Brăila introduc „Happy Hour”, o măsură menită să reducă risipa alimentară, o adevărată problemă a zilelor noastre. Asta înseamnă că localul oferă clienţilor o reducere de 20% la orice fel de mâncare, în fiecare seară, între orele 20.00 şi 22.00. Discountul vine în contextul în care mâncarea oferită clienţilor se prepară zilnic, în bucătăria proprie.

„Am citit mai multe articole despre risipa de alimente, iar cifrele din statistici m-au îngrijorat. Un studiu recent publicat pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică arată că România se află pe locul 9 în Europa la risipa de alimente, în timp ce un român aruncă zilnic peste 350 de grame de mâncare, ceea ce înseamnă 129 de kilograme de alimente într-un an. De-a lungul timpului, am implementat mai multe măsuri pentru reducerea risipei alimentare în local, pe linia aprovizionării şi a cantităţii de mâncare preparată zilnic, iar acum considerăm că reducerea de 20% la orice mâncare este benefică atât pentru noi, cât şi pentru clienţi”, a declarat administratorul liniei calde „La Dorobanţi” şi „Pui la Jar”.

Cea mai mare risipă de acest tip se înregistrează în mediul urban. În plus, din februarie 2019, există un act normativ menit să diminueze risipa alimentară.

Reducerea se aplică inclusiv Meniului Zilei. Acesta costă, în mod normal, 18 lei, însă între orele 20.00 şi 22.00, preţul său va fi de doar 14,4 lei, indiferent de opţiunile clientului pentru felul 1 şi felul 2. Trebuie precizat că la Linia caldă „La Dorobanţi” Meniul Zilei se poate personaliza după gustul fiecăruia, în funcţie de mâncărurile preparate dimineaţa.

Brăilenii trebuie să mai ştie că mâncarea se poate servi în local, situat chiar pe Bulevardul Dorobanţilor, foarte aproape de intersecţia cu şoseaua Râmnicu Sărat, la etaj. Pe lângă acest aspect, mai există varianta livrării la domiciliu sau la birou, comanda minimă fiind de 30 lei. Numărul de telefon la care se preiau comenzile este 0749.808.160.

Oferta „Happy Hour” este valabilă pentru o perioadă limitată de timp.

(Articol semnat de Click On PR Agency)
Categorie articol: 

Comentarii