Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liga a IV-a se reia sâmbătă cu etapa a 17-a

derby-ul rundei va avea loc pe Municipal între Dacia Unirea 2 Brăila şi Victoria Traian • meciuri interesante vor mai avea loc la Vişani, Tichileşti şi Cazasu

 

Sâmbătă se reia Liga a IV-a la fotbal, iar capul de afiş al etapei a 17-a este partida de pe Municipal în care se vor întâlni Dacia Unirea 2 Brăila şi Victoria Traian. Satelitul Daciei Unirea poate să-i pună probleme sâmbătă adversarei sale pentru că va putea conta şi pe jucătorii de la prima formaţie. “Pentru că echipa de seniori stă în acest weekend noi vom avea lotul complet, vom putea trimite în teren un unsprezece în care se vor regăsi portarul Popa şi jucătorii de câmp Eduard Oprea, Dănuţ Oprea, Iordache, Paul Ioan, Mădălin Calu, Iordache şi Moglan. Sper să începem cu dreptul acest an. Cu toate acestea consider că este greu să mai prindem turneul play off aşa că rezultatele vor conta mai puţin. Important este ca aceşti copii să crească şi să devină soluţii pentru echipa de seniori”, a declarat antrenorul Vasile Darie.

Un alt meci interesant este cel dintre Dunărea Tichileşti şi Viitorul Ianca. Dunărea este în obiectiv, adică între echipele care pot participa la turneul play off, Viitorul Ianca ocupă însă poziţia a 7-a. Gruparea fotbalistică din Ianca, antrenată de Mihai Hrincă, s-a întărit însă considerabil în această iarnă şi vrea, de asemenea, să intre între primele şase echipe ale campionatului. “Proiectul nostru este acela de a construi o echipă competitivă pentru sezonul următor şi de aceea ne-am întărit pe posturile deficitare. Acum, cu noile achiziţii, sper să debutăm cu o victorie la Tichileşti, una care să ne dea un moral bun în perspectiva următoarelor jocuri. Obiectivul pe termen scurt este calificarea în play off, apoi sper să putem încheia sezonul pe podium”, a precizat Mihai Hrincă. Lidera, CS Făurei ar fi trebuit să fie echipă gazdă în disputa cu Voinţa Vişani însă, cum baza sportivă din Făurei este în renovare, meciul se va disputa la Vişani. Dealtfel, toate partidele programate pe teren propriu CS  Făurei le va juca la Vişani. Obiectivul unic al echipei manageriate de Bănel Nicoliţă rămâne promovarea în Liga a III-a. “În primul rând vreau să precizez că relaţiile cu administraţia locală sunt foarte bune şi acest lucru ne dă speranţe că ne vom realiza obiectivul, accederea în Liga a III-a. Autorităţile locale vor reface suprafaţa de joc de la stadion dar vor aduce şi alte îmbunătăţiri bazei sportive. Jucătorii au făcut o pregătire de iarnă foarte bună, după aceleaşi criterii aplicate de Bănel Nicoliţă vara trecută, iar schimbarea de pe banca tehnică a fost binevenită. Fotbaliştii noştri joacă altceva sub comanda lui Nicu Rotaru. Meciurile de pe teren propriu le vom disputa la Vişani. Ne-am propus, de asemenea, să câştigăm şi faza judeţeană a Cupei României. Sunt convins că nu ne va fi uşor în această a doua parte a campionatului, pentru că toate formaţiile din Liga a IV-a s-au întărit, iar atunci când vor juca cu noi se vor mobiliza în plus, însă eu sper ca parcursul echipei CS Făurei să fie unul fără sincope, ca în primele 16 etape”, a punctat Adrian Andrei, preşedintele clubului CS Făurei. Nici în celelalte partide programate în etapa a 17-a, la Însurăţei şi Cazasu nu sunt favorite certe la victorie.
Categorie articol: 

Comentarii