Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liga a IV-a a judeţului Brăila cu 11 echipe la start

• noutăţile sunt Dinamic Unirea, Dacia Berteşti, Voinţa Plopu, Dacia Unirea 2 Brăila şi Sportul Chiscani care revine în acest eşalon din Liga a III-a

 

În această vară în Liga a IV-a la fotbal, competiţie organizată de AJF Brăila, s-au înscris 11 echipe. Noutăţile sunt Dacia Unirea 2, echipă care revine de fapt cu o formaţie şi în acest eşalon, una care va fi pepiniera echipei de seniori din Liga a III-a, Dinamic Unirea, Dacia Berteşti şi Voinţa Plopu, trei dintre echipele din Liga a V-a care au făcut progrese mari în dezvoltarea fotbalului în ultima perioadă de timp, care s-au calificat la turneul play-off al acestui eşalon, în sezonul  trecut. Voinţa Popu fiind câştigătoarea, cu maximum de puncte, a turneului play-off.

În Liga a IV-a a revenit şi Sportul Chiscani, formaţie care a retrogradat din eşalonul al treilea al fotbalului românesc şi care are ca obiectiv pentru campionatul 2019-2020 doar formarea unei echipe competitive şi creşterea juniorilor din propria pepinieră.

S-au retras din Liga a IV-a Dunărea Tichileşti şi AFC Urleasca, echipă de la care majoritatea titularilor s-au transferat la Viitorul Şuţeşti.

După transferurile făcute în această vară, se anunţă un campionat interesant cu trei favorite la podium şi la locul întâi, Victoria Traian, Viitorul Şuţeşti şi ACSC Cazasu.

Campionatul 2019-2020 începe pe data de 24 august iar la finalul returului vor avea loc turneele play-off şi play-out.

La ediţia care va începe pe 24 august participă următoarele echipe: Victoria Traian, Viitorul Şuţeşti, Voinţa Vişani, ACSC Cazasu, Viitorul Însurăţei, Pandurii Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani, Voinţa Plopu, Dinamic Unirea, Dacia Berteşti, Dacia Unirea 2 Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii