Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul USR, Dan Barna, vine sâmbătă la Brăila

• preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, va participa alături de liderul organizaţiei judeţene, Cătălin Stancu, la campania de strângere de semnături pentru înscrierea în cursa pentru Parlamentul European • acesta se va întâlni cu brăilenii, sâmbătă, de la 11:30 la 13:00, în Parcul Monument (pe aleea principală)

 

Reprezentanţii brăileni ai Uniunii Salvaţi România continuă campania de strângere de semnături pentru înscrierea în alegerile Europarlamentare a Alianţei 2020 USR PLUS. În acest context, potrivit unui anunţ postat recent pe reţelele de socializare de către organizaţia judeţeană a partidului, preşedintele USR, Dan Barna, se va afla sâmbătă în vizită la Brăila. Acesta va participa în acea zi, în intervalul orar 11:30 - 13:00, în Parcul Monument (pe aleea principală) la acţiunea voluntarilor de strângere de semnături, moment în care se va întâlni cu brăilenii. 

“Dan Barna, preşedintele USR, şi Cătălin Stancu, preşedinte al USR Brăila, se alătură voluntarilor Alianţei în campania de strângere de semnături.Vom fi împreună, sâmbătă, 16 martie, de la ora 11:30 în Parcul Monument din Brăila, pe Aleea Pricipală. Alianţa 2020 USR PLUS a mobilizat mii de voluntari în această campanie. Interacţiunea directă, nemijlocită, în stradă, cu cetăţenii este modul în care noi credem că trebuie făcută politica”, se arătă în comunicatul USR Brăila, alături de faptul că doritorii să se întâlnească sâmbătă cu Dan Barna nu trebuie decât să caute  steagurile cu Alianţa care vor fi postate, în intervalul orar anunţat, în locurile unde se vor strânge semnături.
Categorie articol: 

Comentarii