Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul USR Brăila îl susţine pe Klaus Iohannis la preşedinţia României

• întrebat dacă va merge la vot în turul 2 şi cu cine va vota, preşedintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a afirmat că rămâne consecvent şi că va susţine candidatul de dreapta • acesta a precizat că le recomandă tuturor cunoscuţilor săi să voteze cu Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidenţiale

 

USR-iştii brăileni vor vota cu Klaus Iohannis în turul doi al Alegerilor Prezidenţiale. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, liderul organizaţiei judeţene a USR, Cătălin Stancu, a precizat că rămâne consecvent declaraţiilor sale făcute cu alte ocazii şi că va vota cu candidatul de dreapta. Mai mult, acesta a dorit să sublinieze că nu are de unde să ştie ce va face fiecare membru al partidului pe care îl conduce în cabina de vot, însă a făcut precizarea că nu crede că aceştia ar putea pune ştampila în dreptul Vioricăi Dăncilă. Chiar şi aşa, Stancu a precizat că le-a recomandat tuturor cunoscuţilor săi să meargă la urne duminică şi să voteze cu Klaus Iohannis.

“Cu siguranţă că merg la vot. La fel ca restul celor din USR, voi merge să votez duminică. Eu am recomandat colegilor şi recomand tuturor celor care mă cunosc să voteze cu Klaus Iohannis. Consider că este singura opţiune viabilă în momentul ăsta. Chiar văzusem o postare a lui Tudor Chirilă pe Facebook astăzi şi o să spun şi eu ceva asemănător cu ce spunea el: doar nu am stat atâtea săptămâni în frig la Ordonanţa 13, doar nu am ieşit de zeci, de sute de ori în stradă ca acum să o votăm pe Viorica Dăncilă! Deci recomand tuturor să voteze Klaus Iohannis”, a declarat Stancu.
Categorie articol: 

Comentarii