Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul Unirea Slobozia a întors rezultatul la Făurei, în ultimele zece minute

• echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a condus cu 1-0 până în minutul 80 • Ionuţ Cristian şi Puşcaşu puteau dubla avantajul gazdelor • în doar 3 minute, Teodorescu şi Toma au înclinat balanţa în favoarea echipei din Slobozia

 

CS Făurei a evoluat foarte bine sâmbăta trecută pe teren propriu în partida cu liderul Seriei a II-a, Unirea Slobozia. Cu Bănel Nicoliţă pe post de jucător şi antrenor în teren, echipa gazdă a reuşit să deschidă scorul la capătul primului sfert de oră, prin Andrei Puşcaşu, care a îndeplinit doar o simlă formalitate după o centrare a fostului internaţional stelist şi o gafă a portarului oaspeţilor Dobre.

Replica liderului nu a întârziat dar Năstase a ratat de două ori, prima dată mingea şutată de el a fost respinsă de Tudor, aceasta a revenit la el dar nici a doua oară mijlocaşul oaspeţilor nu a fost mai norocos.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, CS Făurei îşi putea dubla avantajul, după ce Ionuţ Cristian a rămas singur cu Dobre dar nu a mai avut forţa de a şuta puternic pentru a-l învinge.

La ultima fază a primei reprize, atacantul celor din Slobozia, Nelu Bucă, a reluat mingea cu capul, pe lângă vinclul porţii apărate de Tudor, astfel că după primele 45 de minute echipa manageriată de Bănel Nicoliţă conducea cu 1-0.

Nici în primele 20 de minute ale părţii secunde oaspeţii nu au pus probleme serioase apărării gazdelor. CS Făurei a mai avut o ocazie de a-şi dubla avantajul în minutul 60, când Puşcaşu i-a pasat lui Samar, dar apărătorii adverşi au reuşit să oprească acţiunea echipei gazdă înainte ca ea să devină periculoasă pentru Dobre.

Din minutul 65, iniţiativa a trecut de partea Unirii Slobozia însă toate atacurile oaspeţilor s-au lovit de o defensivă foarte bine coordonată de Bănel Nicoliţă. Mai mult, fostul internaţional a pornit într-o cursă personală de la mijlocul terenului în minutul 70 dar a şutat pe lângă poartă. În minutul 75, Percă şi-a încercat şansa de la distanţă însă Dobre a fost la post.

După numai cinci minute, în urma unei acţiuni prelungite de atac ale oaspeţilor, Teodorescu a restabilit egalitatea, 1-1. În minutul 83 Toma a înscris şi a stabilit scorul final, 2-1, pentru Unirea Slobozia.

 

CS Făurei: Tudor – Mocanu, Căldăraru, B. Nicoliţă, A. Huţu (min. 87: Drezaliu) – Percă, Puşcaşu, Băicoianu, F. Roată (min. 75: Cr. Merţan) – I. Cristian, S. Samar.
Categorie articol: 

Comentarii