Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vin astăzi la Brăila

Vizită mare la Brăila. Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga sunt aşteptaţi astăzi, la Brăila, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali în cursa pentru alegerile locale din iunie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, începând cu ora 17.00. Numărul estimat al participanţilor depăşeşte 3.500 de membri de partid brăileni.
Liderul PNL Brăila, Cătălin Boboc, susţine că oamenii liberali propuşi pentru primăriile din judeţ, dar şi pentru Consiliul Judeţean sunt capabili să schimbe în bine lucrurile. "PNL reprezintă o forţă în municipiul şi judeţul Brăila şi vom demonstra acest lucru prin câştigarea alegerilor locale. Propunem oameni competenţi, oameni care sunt capabili să schimbe în bine comunităţile pe care le vor reprezenta. Sunt candidaţi care vin cu proiecte, care au o viziune clară de dezvoltare pe termen scurt, mediu şi lung. A venit timpul să lăsăm în urmă PSD, partid care, prin oamenii lui, a promovat, timp de 25 de ani, un sistem corupt prin care a stors resursele Brăilei", a declarat Cătălin Boboc, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL şi candidat la Primăria municipiului Brăila.
Şefii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, împreună cu Cătălin Boboc, vor răspunde întrebărilor jurnaliştilor din presa locală, înainte de evenimentul de lansare a candidaţilor.

 
Categorie articol: 

Comentarii