Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderii Alianţei USR-PLUS vin la Brăila, marţi

• Dacian Cioloş, Dan Barna, Cristian Ghinea şi Dragoş Pîslaru sunt printre cei care vor veni să stea de vorbă cu brăilenii, la Regal Ballroom • participarea este liberă

 

Caravana Alianţei 2020 USR-PLUS soseşte la Brăila, marţi, 23 aprilie. Cei care vor sta faţă în faţă cu brăilenii vor fi Dacian Cioloş, Dan Barna, Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru şi alţi 10 candidaţi ai Alianţei pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul se va desfăşura la Regal Ballroom Events (fosta sală “Progresul”) din municipiu şi este programat să înceapă la ora 17.00.

Dacian Cioloş a condus Guvernul tehnocrat în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017. Este inginer agronom, iar înainte de fi premierul României, el a ocupat funcţia de comisar european pentru domeniul Agricultură în cadrul Comisiei Europene între 2010-2014. În ianuarie 2019, a fost ales preşedinte al Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS).

Dan Barna este deputat din 2016 şi preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR). A fost membru al Guvernului Cioloş, unde a deţinut funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene condus de Cristian Ghinea, la acea vreme.

Cristian Ghinea, politolog şi publicist, este deputat de Bucureşti din partea USR. În vremea guvernului Cioloş, a fost consilier de stat pentru afaceri europene la Cancelaria Guvernului României, iar în perioada aprilie-octombrie 2016 a condus Ministerul Fondurilor Europene în Guvernul Cioloş.

Dragoş Pîslaru a deţinut funcţia de ministru al Muncii din aprilie 2016 până în ianuarie 2017. Este membru al PLUS.
Categorie articol: 

Comentarii