Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lidera campionatului are o sarcina dificila la Viziru

Etapa de astazi propune doua jocuri interesante ale caror rezultate pot produce modificari la virful clasamentului, Tractorul Viziru - Viitoul Ianca si Avintul Ciresu - Victoria Traian.
In partida de la Viziru se intilnesc formatia care a produs surpriza etapei precedente, Tractorul, grupare care si-a asigurat serviciile instructorului Marian Stavarache, un specialist al promovarilor, dar si pe cele ale lui Ionel Bratosin, cel mai bun jucator de banda stinga din Braila si lidera la zi, Viitorul Ianca. Tractorul a oprit-o din cursa pentru locul intii pe Victoria Traian, atit in campionatul trecut, cit si in cel precedent, iar faptul ca evolueaza pe teren propriu reprezinta inca un atu pentru elevii lui Stavarache.
Formatia din Ianca traverseaza, la rindul ei, o perioada foarte buna sub bagheta lui Adrian Baldovin si cu siguranta vine la Viziru pentru a obtine toate punctele. Va fi un joc interesant, intre doua echipe puternice, care se poate incheia cu orice rezultat.
Avintul Ciresu si Victoria Traian au acelasi punctaj, insa, oaspetii se afla pe podium pentru ca au un golaveraj mai bun. Ambele formatii vizeaza victoria in jocul de astazi si asteapta o surpriza la Viziru pentru a ataca pozitia de lidera. Pina in acest moment, formatia din Traian nu a reusit sa smulga nici un punct in teren contracandidatelor la primul loc, de aceea, din acest punct de vedere, Avintul Ciresu poate sa se considere intr-un usor avantaj, pentru ca evolueaza pe teren propriu si beneficiaza de un lot cu o experienta competitionala superioara adversarilor.
Un joc cu miza poate fi considerat si cel de la Ianca dintre CSO, o formatie care cam de mult nu a mai cunoscut gustul succesului, si echipa momentului, CS Faurei. Valoric, gazdele par favorite, tinind insa cont ca Faureiul a devenit o echipa omogena. Chiar daca are in componenta numai juniori, are si ea sansa ei, iar daca elevii lui Iacob Carst vor evolua ca la Gaiseanca pot sa bifeze cel de-al treilea succes consecutiv.
Viitorul Insuratei si CF Braila sint favorite certe in disputele cu Vointa Gaiseanca si Pressing, iar Viitorul Galbenu are toate sansele sa recupereze punctele pierdute pe teren propriu etapa trecuta.
La Tufesti este o partida de 1, X, 2. Gazdele sint intr-o revenire de forma dupa ce si-au asigurat serviciile antrenorului Viorel Cozma, iar Avintul Chiscani este una dintre echipele care evolueaza foarte bine in deplasare.

Etapa a 8-a programeaza meciurile:
CSO Ianca - CS Faurei
Viitorul Insuratei - Vointa Gaiseanca
CF Braila II - Pressing Braila
Recolta Tufesti - Avintul Chiscani
Tractorul Viziru - Viitoul Ianca
Victoria Dedulesti - Viitorul Galbenu
Avintul Ciresu - Victoria Traian

Clasament:
1 Viitorul Ianca 7 6 0 1 23-5 18
2 Viitorul II Insuratei 7 5 0 2 29-11 15
3 Victoria Traian 7 5 0 2 21-9 15
4 Avintul Ciresu 7 5 0 2 20-12 15
5 CF Braila II 7 4 1 2 16-7 13
6 Avintul Chiscani 7 4 1 2 26-18 13
7 Tractorul Viziru 7 4 0 3 13-12 12
8 CSO Ianca 7 3 1 3 19-15 10
9 Viitorul Galbenu 7 3 1 3 18-14 10
10 CS Faurei 7 2 0 5 17-16 6
11 Vointa Gaiseanca 7 1 3 3 11-24 6
12 Recolta Tufesti 7 1 1 5 8-23 4
13 Victoria Dedulesti 7 1 1 5 9-28 4
14 Pressing Braila 7 0 1 6 9-45 1

Etapa a 6-a a Campionatului judetean de fotbal programeaza partidele:
Seria I:
Vointa Visani - FC Urleasca
Tricolorul Lanurile - Victoria Cazasu
Spicul Rimnicelu - Vointa Baraganu
CF Braila III - Unirea Tric. Scortaru Vechi
Vointa Sutesti - Romgal Romanu
Dunarea Tichilesti - Avintul Mircea Voda
Gloria Movila Miresii - Dacia Bertesti
Infratirea Gemenele sta.
Inaintea acestei runde, in aceasta grupa lidera este Victoria Cazasu cu 12 puncte. Urmeaza un grup de trei formatii care au acumulat cite 10 puncte fiecare, ordinea fiind stabilita de golaveraj, Dacia Bertesti, Unirea Tricolor Scortaru Vechi si Infratirea Gemenele.

Seria a II-a:
Unirea Maxineni - Spicul Zavoaia
Siretul Vadeni - Comagrim Dudesti
Pandurii Tudor Vladimirescu - Vointa Racovita
Recota Ciocile - AS Bordei Verde
Soimii Unirea - Vointa Faurei Sat
Steaua Perisoru - Vointa Plopu
Unirea Gradistea - AS Jirlau
Sporting Silistea - Stanriz Stancuta
Inaintea acestei etape, podiumul arata astfel: 1. Steaua Perisoru 15
puncte, 2. Siretul Vadeni 13 puncte, 3. Pandurii Tudor Vladimirescu, 13 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii