Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Licitaţie de aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi

* Primăria Municipiului Brăila a lansat recent în sistemul de achziţii publice un anunţ în acest sens * investiţia cuprinde, printre altele, lucrări de modernizare a sistemului rutier destinat transportului în comun (tramvaie și autobuze), modernizarea staţiilor de tramvai şi a rețelelor de apă, precum şi achiziţionarea şi montarea de echiamente e-Ticketing

 

 

 

Primăria Municipiului Brăila investeşte în modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi. În urmă cu două zile, în SICAP, noul sistem de achiziţii publice, Primăria a publicat un anunţ privind organizarea unei licitaţii pentru „Servicii de proiectare faza II și execuție lucrări în cadrul proiectului «Modernizare transport electric Calea Galati»”, cu o valoare de aproape 14 milioane lei, fără TVA. Potrivit anunţului, în cadrul proiectului de investiţii vor fi realizate următoarele lucrări: lucrări de modernizare a sistemului rutier destinat transportului în comun (tramvaie și autobuze); lucrări de înlocuire a firului contact și sistemul de prinderi al acestuia; lucrări de modernizare al stațiilor de tramvai – construirea de peroane și amenajarea acestora; achizitionare și montare echipamente de vânzare bilete de călătorie (sistem de E-Ticketing); lucrări de modernizare a părții carosabile destinate traficului de autovehicule; lucrări de modernizare a trotuarelor și a spațiilor verzi din aliniament; lucrări de înființare de parcaje; lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată; lucrări de modernizare a sistemului de semaforizare și de realizare a unui sistem de CCTV.

Valoarea estimată totală este de 13.856.472,99 lei fără TVA, defalcată astfel, conform devizului general privind cheltuielile necesare realizării obiectivului de investiții: documentație tehnică faza II - 328.547,55 lei fără TVA; asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor - 66.266,15 lei fără TVA; execuție lucrări - 13.461.659,29 lei fără TVA. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute este de 0,4 % din valoarea totală estimată a lucrărilor.

Criteriul de atribuire cel mai bun raport calitate-preţ, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 octombrie.

Proiectul privind modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi este finanţat prin fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional (POR).

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii