Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Licitaţie caritabilă pentru Andreea

• evenimentul va avea loc duminică, 13 octombrie, la Hotel Belvedere, începând cu ora 18.00 

 

Weekendul acesta brăilenii se unesc din nou pentru Andreea, adolescenta de 12 ani din Brăila care se luptă cu leucemia. Duminică, 13 octombrie, începând cu orele 18:00, la Hotel Belvedere, va avea loc o licitaţie caritabilă în scopul strângerii de fonduri pentru fetiţă. Organizatorii evenimentului îi invită pe brăileni să participe la licitaţie, fie pentru a achiziţiona un produs, fie pentru a aduce obiecte ce vor fi oferite spre vânzare. Lucrurile pot fi aduse în ziua evenimentului la locaţia stabilită şi trebuie să fie în stare foarte bună.

Reamintim că Andreea Popescu a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică T (LAL-proT) cu afectarea sistemului nervos central şi limfom leucemizat în zona plămânilor. La aflarea diagnosticului brăilenii s-au mobilizat pentru a o ajuta să strângă banii necesari deplasării la o clinică din străinătate. Cu ajutorul vostru adolescenta a fost internată luna trecută într-un spital din Italia, unde va trebui să urmeze un tratament timp de un an. După această perioadă fata va avea nevoie de un trasplant.

În toată această bătălie Andreea mai are nevoie de 37.000 euro. Noi o putem ajuta cu o donaţie prin intermediul grupului de Facebook “Alături de Andreea” sau direct în conturile părinţilor:

 

LEI - RO26RNCB0746018689640003,

EUR - RO80RNCB0746018689640001, deschise pe numele Popescu Adrian (tatăl)

REVOLUT - GB19REVO00997003313351, deschis pe numele Popescu Manuela (mama).

 

De asemenea, brăilenii pot ajuta şi prin participarea la licitaţia caritabilă de duminică. Detalii despre acest eveniment găsiţi pe pagina de Facebook “Alături de Andreea”.

 

Orice sumă, cât de mică, contează!

Împreună putem scrie un final fericit pentru povestea Andreei!
Categorie articol: 

Comentarii