Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liceenii ambiţioşi, invitaţi la primul festival de antreprenoriat din România

• în luna august are loc Spark Week, eveniment prin care liceenii au ocazia să interacţioneze cu antreprenori de succes, să viziteze business-urile acestora sau să participe la workshop-uri • opt dintre participanţi vor beneficia gratuit de experienţa Spark Week, datorită Burselor Founders by BT

 

La final de vară, între 26 şi 31 august 2019, în Bucureşti, are loc Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival, primul festival de antreprenoriat din România dedicat liceenilor. Evenimentul este o experienţă de 6 zile în care peste 40 de liceeni vor interacţiona cu domeniul de business din diverse unghiuri: discuţii cu antreprenori de succes, vizite la business-urile acestora, workshop-uri de vânzări, marketing, dezvoltare de business, construirea unui produs, testarea şi vinderea lui către clienţi reali, precum şi alte activităţi şi provocări distractive.

Festivalul se adresează liceenilor din toată ţara, care tocmai trec în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Opt dintre participanţi vor beneficia gratuit de experienţa Spark Week, datorită Burselor Founders by BT. Elevii din Brăila care vor să aplice pentru o bursă trebuie să completeaze online formularul de înscriere. Dintre aplicanţi, vor fi selectaţi cei mai buni opt liceeni care dovedesc în aplicaţia lor că au spirit antreprenorial şi înclinaţii către acest domeniu. Pentru a demonstra aceste abilităţi, tinerii sunt întrebaţi în formularul de înscriere despre activităţile anterioare (şcolare, extra-şcolare, voluntariat, hobby-uri etc.), despre motivaţia lor de a participa şi despre planurile de viitor în mediul business.

În cadrul Spark Week, participanţii vor avea ocazia, printre altele, să discute cu fondatorii şi managerii unor business-uri şi organizaţii precum Untold şi Neversea, Therme Bucureşti, Banca Transilvania, Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi altele; să descopere de la antreprenori de succes cum să construiască o afacere de la zero; să se distreze, participând la un alt fel de festival.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenţii învaţă practic încă din prima zi de şcoală cum să îşi construiască şi să îşi dezvolte o afacere. Spark Week se va desfăşura la sediul facultăţii (Bucureşti, str. Semilunei, nr 4-6), dar şi în diverse alte locaţii din capitală (sediile altor afaceri, locaţii outdoor, cafenele).

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, care oferă cele 8 Burse Founders by BT şi susţine desfăşurarea întregului festival. Pentru BT, implicarea în acest program este un nou mod de a contribui la educaţia antreprenorială a noilor generaţii.

Mai multe detalii despre festival şi despre cum puteţi aplica găsiţi pe www.sparkweek.ro
Categorie articol: 

Comentarii