Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Stefan Sinpetru este noul director executiv al CJP

Casa Judeteana de Pensii Braila are acum o noua conducere. Proaspatul director executiv este Stefan Sinpetru care il inlocuieste in functie pe conf. univ. dr. Sorin Enache. Potrivit declaratiilor noului director, decizia apartine conducerii Casei Nationale de Pensii si alte Asigurari Sociale. Stefan Sinpetru este absolvent al Facultatii de Nave - Sectia Ingineri din Galati si al Facultatii de Management - Marketing in Afaceri Economice Internationale din cadrul Universitatii "Constantin Brancoveanu" Braila. Si-a sustinut masteratul la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti cu lucrarea intitulata "Politici sociale si administratie publica".
Stefan Sinpetru a ocupat functiile de: director al Directiei Generale de Munca si Protectie Sociala, in perioada 1 martie 1997 - 17 aprilie 2001, director al Directiei Colectare Contributii incepind din octombrie 2001 pina la jumatatea anului 2003 si sef al Serviciului Evidenta Contribuabili. De 10 ani de cind este in sistem a urmat si diferite cursuri de specializare pentru functionarii publici, organizate de Institutul National de Administratie. Precizam ca, la fel ca Sorin Enache, Stefan Sinpetru va fi director executiv interimar deoarece pe functie este Ion Rotaru care s-a autosuspendat in mai 2004, acesta nerevenind asupra deciziei pina-n prezent.
Sorin Enache, membru al PD, nu a vrut sa comenteze aceasta decizie. In ceea ce-l priveste pe Stefan Sinpetru, acesta a fost membru al PD in perioada aprilie 1996 - ianuarie 2001 si incepind din iulie 2004 a semnat adeziunea pentru PNL, formatiune politica in rindurile careia este si in prezent.
Categorie articol: 

Comentarii