Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Ovidiu Nechita explică “bătaia” dintre el şi Francisk Chiriac

• după ce preşedintele CJ a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă că Nechita a fost la un pas de a sări la el la bătaie, Nechita le-a explicat ieri jurnaliştilor că nu a fost vorba despre nicio altercaţie fizică, ci doar de una  verbală • mai mult, Nechita susţine că şeful judeţului este cel care l-ar fi ameninţat cu bătaia, jignindu-l în repetate rânduri

 

Un nou episod în scandalul dintre consilierul PNL Ovidiu Nechita şi preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac! Aşa cum am relatat într-o ediţie anterioară, în şedinţa ordinară din data de 23 iulie, Nechita a venit “înarmat” la şedinţă cu un cozonac şi o geacă galbenă zdrenţuită pe post de “cadouri” pentru preşedintele CJ, Francisk Chiriac, în semn de protest faţă de declaraţiile făcute de acesta în cadrul unei conferinţe de presă. Imediat după acea şedinţă şeful judeţului a postat un mesaj pe contul de Facebook în care susţinea că liberalul ar fi fost la un pas de a-l agresa fizic pe holurile Prefecturii. Ieri, la finalul şedinţei extraordinare de CJ, consilierul Ovidiu Nechita a dorit să le spună jurnaliştilor varianta sa asupra celor întâmplate. Astfel, liberalul susţine că nu a “sărit” la bătaie la Chiriac şi că altercaţia ar fi fost doar una verbală. Mai mult, Nechita susţine că şeful judeţului este cel care l-ar fi ameninţat cu bătaia.

“După şedinţă (n.r. - şedinţa din 23 iulie), domnul preşedinte a venit după mine şi a început să mă jignească. Era foarte supărat probabil pe ceea ce s-a întâmplat în cadrul şedinţei. Nu mi-am explicat şi nu îmi explic nici acum care este motivul pentru care a venit şi cel care m-a agresat a fost chiar dumnealui. Eu nu am venit ca la grădiniţă să spun «Doamna, m-a bătut!». În momentul în care am ieşit din sală dumnealui a venit şi a început să mă facă în toate felurile, “boul dracului”, fel şi fel de jigniri. Şi, într-adevăr, eu sunt o fire mai vulcanică şi am vrut să-l trag dar l-am întrebat de fapt care este motivul pentru care mă face în toate felurile. Am vrut să urc pe scările care duc către Prefectură, să merg la camera consilierilor. Acolo dumnealui m-a ajuns din urmă. Dacă aveţi filmarea o să puteţi să vedeţi că dumnealui este cel care m-a urmat, în niciun caz eu pe dumnealui, şi acolo, într-adevăr, mi-a spus că dacă vreau bătaie. El este cel care m-a întrebat dacă vreau bătaie! Ăsta este purul adevăr şi cei care au fost de faţă vă pot confirma aceste lucruri”, a spus Ovidiul Nechita.

De asemenea, consilierul PNL a ţinut să îi reproşeze încă o dată preşedintelui CJ Brăila faptul că, în luna iunie, a ales să facă declaraţii politice într-o conferinţă de presă susţinută după o şedinţă de CJ, în loc să se ocupe de problemele judeţului.

“Nu mi se pare normal ca după o şedinţă de CJ, după o şedinţă ordinară mai precis, unde se discută lucruri foarte importante, lucruri referitoare la problemele judeţului, ca preşedintele Consiliul Judeţean să vină în cabinetul lui, în timpul programului, repet, şi în loc să discute aceste probleme de viitor ale judeţului, să vină să vorbească de consilierul x şi consilierul y. Cu atât mai mult să vii să aduci acuze unor consilieri, în cazul meu, să vină să spună că mi-a intrat sponsorul la puşcărie. Eu cred că dumnealui a făcut referire la sponsorul dumnealui şi din răzbunare vine şi spune că este sponsorul meu. Tocmai de aceea i-am cerut şi îi cer şi acum public să vină să spună cine este sponsorul meu care mi-a intrat la puşcărie. Promit că nu îl voi da în judecată absolut deloc”, a adăugat Nechita.
Categorie articol: 

Comentarii