Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Marian Fusea a demisionat din CLM Brăila

• consilierii municipali au luat act de demisia acestuia, ieri, în cadrul şedinţei ordinare

 

Membrii CLM Brăila au aprobat, ieri, încetarea mandatului de consilier local al liberalului Marian Fusea, după ce acesta a decis să demisioneze din funcţie. Potrivit Codului Administrativ vacantarea locului de consilier s-a făcut în cadrul şedinţei din această lună, urmând ca la următoarea să se valideze mandatul următorului pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în alegerile locale din 2016: medicul dentist Alexandru Vlăduţ Başno.

Marian Fusea a intrat în CLM Brăila în urma alegerilor locale din iunie 2016, ocupând locul 5 pe lista liberalilor, însă în ultima perioadă nu a mai participat la şedinţele de consiliu.

Potrivit preşedintelui PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, Fusea a demisionat din funcţie deoarece şi-a schimbat locul de muncă, activează în Bucureşti şi îi era greu să mai participe la lucrările CLM Brăila.

Tot cu această ocazie, membrii CLM au aprobat şi vacantarea poziţiilor pe care Fusea le deţinea la nivelul Consiliilor de Administraţie ale unităţilor de învăţământ din Brăila, acestea urmând să fie preluate de cel care îi va lua locul. Vlăduţ - Alexandru Başno ocupă poziţia 14 pe lista PNL Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii