Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Alexandru Dănăilă va afla în curând ce “pifteluţe” îşi doresc consilierii judeţeni

Vreau să mă refer acum la iniţiativa lui Alexandru Dănăilă de a-l demite pe Francisk Chiriac, din fruntea CJ Brăila.

Nu mă înţelegeţi greşit. Nu sunt fan Chiriac, ba chiar mi-e antipatic personajul. Dar mă apucă dracii când văd că PNL Brăila se dă balenă în lighean şi vrea să ajungă la ciolan doar pentru că liberalii de la Bucureşti au pus mâna pe putere. Adică, hai să vedem că Guvernul Orban ajunge la butoane.

Concret, liderul Dănăilă visează să formeze o nouă majoritate în CJ Brăila şi astfel să îl dea jos pe PSD-istul Chiriac, care oricum nu mai este prea iubit nici în PSD după ce, pe faţă, îşi manifestă dragostea pentru Mihai Tudose. Acu' nu ştiu ce să zic! Adică mi-e greu să cred că Pro România lui Tudose o să-l susţină la preşedinţia CJ, la alegerile de la anul pe alde Chiriac. De ce-ar face-o câtă vreme Marian Căpăţână, cu un capital de imagine net superior lui Chiriac, este intrat deja în Pro România. La fel, PSD Brăila de ce l-ar susţine pe Chiriac pentru un nou mandat, când chiar liderul Ion Rotaru a declarat că e loc de mai bine la preşedinţia CJ.

Revenind la iniţiativa lui Dănăilă, e dreptul lui, nu zic nu, pentru că în democraţie jocul este deschis oricărui rezultat.

M-a surprins însă o declaraţie a lui Alexandru Dănăilă.

“Acum vom vedea efectiv cine susţine PSD şi cine intenţionează să perpetueze acest mod deficitar de gestionare a CJ Brăila, până la finalul mandatului. Începând de astăzi voi avea discuţii cu consilierii, cu liderii partidelor. Cu forurile care decid modul în care votează consilierii judeţeni”, a declarat Dănăilă.

Înainte de a vedea cine susţine PSD în Brăila, eu tare aş vrea să văd cine susţine PNL-ul în Consiliul Judeţean Brăila. Şi asta pentru că frăţia PSD-istă încă este foarte puternică la Brăila. (Alexandru DÂRDÂILĂ)
Categorie articol: 

Comentarii