Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Alexandru Dănăilă, la raport, vă rog!

Staţi puţin, ca să înţeleg şi eu, că poate nu am fost atent: consilierul judeţean PNL Brăila Alexandru Dănăilă are opinii în legătură cu binele brăilenilor? Că uite cum trebuie făcut cu conoravirusul, că nu sunt măşti etc.

Dar timp de 114 ani (da, mi se pare o eternitate!), de când încasează bani publici în calitate ba de viceprimar, ba de consilier, cât bine a făcut Alexandru Dănăilă brăilenilor. Am rugămintea ca dl. consilier Dănăilă să ia o foaie de tip A4 şi să scrie cu mânuţa lui ce anume a făcut el bun în anii în care a încasat bani de la brăileni. Dar am rugămintea să vină cu proiecte gândite de el şi de implementarea cărora s-a ocupat personal. Vreau să văd scris câte proiecte a iniţiat acest Dănăilă şi nu au fost implementate din cauza duşmanilor, indiferent de partidul din care aceştia ar face parte.

Alexandru Dănăilă este un tip tânăr, dar pare învechit în ticăloşiile Brăilei. Tocmai de aceea aştept să mă convingă dacă va mai candida pe vreo listă, la alegerile locale sau parlamentare din anul 2020. (Alexandru DURDUILĂ)
Categorie articol: 

Comentarii