Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii nu prea se simt. Cu musca pe caciula

Presedintele PDL Braila, Nicolae Mitroi, este de parere ca liberalii sar calul, iesind in conferinte de presa si criticind diverse chestiuni ramase nerezolvate de pe vremea cind primar era Constantin Cibu.
Mitroi admite ca fiind perioada de vara, de concedii, liderii PNL sint in criza de subiecte, dar crede ca acestia ar trebui sa se simta cu musca pe caciula si sa taca, atunci cind e vorba de anumite teme:
"Am vazut ca au iesit in presa cu niste critici de neinteles. Domnul Cibu are ingrijorari foarte mari in legatura cu ce se intimpla cu faleza, desi patru ani de zile, cit a fost primar, nu stiu de ce nu a fost ingrijorat. Domnisoara Tusa are niste proiecte legate de gradinite, a ajuns la concluzia ca nu avem locuri suficiente in gradinitele Brailei, de parca pina acum, patru ani de zile, la guvernare a fost partidul lui Mitica Dragomir. Din cite bag de seama, e vara, sintem in criza de subiecte, dar eu cred ca nu e cazul de iesiri de genul acesta. Parerea noastra este ca echipa de la Primarie a inceput bine activitatea, indiferent ce spun liberalii. Referitor la faptul ca edilii continua o serie de proiecte preluate de la vechea echipa de conducere a municipalitatii, nu mi se pare nimic in neregula, daca ele sint bune, nu vad de ce nu ar continua. Ca sa nu mai vorbim ca lucram la acest moment, in Braila, la o serie de proiecte promovate de pe vremea primarului Anton Lungu. Au criticat problema cu patinoarul, ca nu asta era cel mai necesar... Nu stiu daca patinoarul era cel mai necesar brailenilor, dar stiu ca aceasta a fost o tema de dezbatere de ani de zile si intotdeauna, cind se apropie iarna, cetatenii se pling ca trebuie sa se duca cu copiii la Galati, ca sa-i invete sa patineze. Noi consideram benefica actiunea aceasta si asteptam ca pina in noiembrie, asa cum au promis, sa fie gata, cu gheata pe el".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii