Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii lui Cibu fac figuri ieftine

Vineri, la conferinta de presa organizata de Constantin Cibu, pentru a-l prezenta pe candidatul Horia Vasioiu, mai multi liberali prezenti in sala au inceput sa faca fite de doi lei. Au inceput sa-si dea coate si sa vocifereze, pentru a protesta astfel fata de desemnarea lui Vasioiu drept candidat la parlamentare din partea PNL. Unii dintre ei chiar au parasit sala, in momentul in care Vasioiu a luat cuvintul.
Stiti punctul meu de vedere referitor la impunerea lui Vasioiu de la "centrul" PNL. De la bun inceput am zis ca e o prostie venirea lui Vasioiu si ca acest lucru va provoca disensiuni in partid. Au zis-o si alti liberali, dar baietii de la centru nu au schimbat decizia luata. Vasioiu a ramas in partid, ca un os in gitul liberalilor. Dar, in ciuda celor afirmate mai sus, nu pot fi de acord cu comportamentul liberalilor care, vineri, au incercat sa-l boicoteze pe Vasioiu. Cel mai simplu si onorabil ar fi sa-si dea demisia din PNL, daca nu sint de acord cu noua politica de cadre a celor de la Bucuresti. De exemplu, daca miine Monica Paraschiv vinde ziarul Obiectiv, sa zicem, lui Bunea Stancu, lucru pe care eu nu am sa-l pot digera ulterior, am sa decid sa plec din ziar. E simplu: demisionez, intrucit nu sint acord sa stau alaturi de un cocos pitic, care zilnic isi baga si isi scoate. Nu am sa stau in continuare in ziar si am sa comentez ca nu-mi place aia, ca nu-s de acord cu aialalta etc.
Liberalii au doua optiuni in acest moment: inghit aducerea lui Vasioiu si se supun disciplinei de partid, ori pleaca, pentru ca nu suporta sa faca echipa cu unul ca Vasioiu. Nu sa faca figuri si alte fite, caci nu vor impresiona pe nimeni!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii