Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii brăileni, la vânătoare de primari

Schimbare de turnantă politică în localitate! Deşi membru al PRM Brăila, primarul comunei Cazasu, Anton Tudorel, a picat de acord cu liberalii brăileni ca la alegerile de anul viitor să candideze pentru aceeaşi funcţie, însă din partea filialei judeţene a PNL Brăila.
Contactat telefonic pentru a ne da mai multe informaţii cu privire la acest subiect, Cătălin Boboc, şeful PNL Brăila, ne-a explicat, însă fără lux de amănunte, că înscrierea lui Anton Tudorel în cursa pentru Primăria Cazasu pe post de candidat al PNL Brăila ar fi rodul unei "strategii comune" între cele două partide. "Da, este adevărat! Am avut o discuţie cu el şi cu alţi lideri ai PRM şi am picat de acord asupra unei strategii comune, ca la alegerile locale din 2012 domnul Anton Tudorel să candideze din partea PNL", ne-a declarat Boboc.
În ceea ce-l priveşte pe Anton Tudorel, primarul comunei Cazasu, cu o voce uşor temătoare, a fost rezervat în declaraţii: "Da, este adevărat, voi candida din partea PNL. Însă n-am ce să vă zic deocamdată, e o poveste lungă. Până în 2012 rămân la PRM, căci altfel îmi voi pierde mandatul."
Întrebat dacă oferta liberalilor brăileni a fost una tentantă, Tudorel ne-a răspuns scurt: "Da, da, da..."
Categorie articol: 

Comentarii