Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii brăileni și-au manifestat public susținerea față de Ludovic Orban

* organizația județeană a PNL Brăila a transmis, ieri, un comunicat de presă în care a anunțat că îl susține pe Ludovic Orban la conducerea partidului * propunerea adoptării unei rezoluții de susținere a fost făcută de către deputatul Alexandru Popa și adoptată în Biroul Politic Județean, informează liberalii brăileni, în contextul în care Orban a primit o serie de critici din partea unor lideri ai PNL de la Centru

 

Membrii PNL Brăila au ținut să îl asigure public pe Ludovic Orban de susținerea pe care i-o acordă ca președinte al partidului. Liberalii brăileni au transmis, ieri, un comunicat de presă în acest sens, în contextul în care, în ultima perioadă, au existat mai mulți membri importanți de la nivel național care l-au criticat pe fostul premier. Potrivit comunicatului, propunerea privitoare la aprobarea în Biroul Politic Județean a unei rezoluții de susținere față de Ludovic Orban, a fost făcută de deputatul Alexandru Popa.

"Organizația Județeană PNL Brăila îl susține pe domnul Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, dar și întreg Biroul Politic Național. Performanțele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile. Preluând PNL din Opoziție și ducând o luptă grea, aproape imposibilă, cu partidul condus la acea vreme de Liviu Dragnea, Ludovic Orban și echipa PNL au reușit săștige alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și să coaguleze în jurul partidului o majoritate parlamentară și o coaliție guvernamentală responsabile, care se bucură de încrederea românilor. Proiectul liberal de reformare și modernizare a României poate fi pus astăzi în practică datorită lui Ludovic Orban și a modului în care a condus partidul în momente deloc ușoare. Vremurile pe care le traversăm cer unitate și solidaritate, nu dezbinare și lupte inutile!", precizează liberalii brăileni.

Aceștia au adăugat că Ludovic Orban a fost ales președinte al PNL în mod statutar, în 2017, astfel că trebuie să își mențină poziția.

"PNL este un partid viu și democratic, în care contează opiniile oricărui membru, însă acestea trebuie exprimate în interior, pentru că dialogul rămâne cea mai onestă cale de a remedia orice problemă sau neînțelegere. Actul de guvernare trebuie să fie primordial în contextul provocărilor actuale și așteptărilor pe care le au cetățenii. Organizația Județeană PNL Brăila îl susține cu toată tăria pe domnul Ludovic Orban, președintele partidului, ales, în mod statutar, de Congresul din 17 iunie 2017. Propunerea de adoptarea a unei rezoluții de susținere a domnului Ludovic Orban a venit din partea deputatului Alexandru Popa și a fost adoptată de Biroul Politic Județean”, se mai specifică în comunicatul transmis de Biroul de Presă al PNL Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii