Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Liberalii au preferat ciolanul în schimbul ratării obiectivului bunului simţ"

Preşedintele PDL, Emil Boc, a afirmat că acordul PNL-PSD arată că liberalii au preferat să păstreze privilegiile clasei politice în detrimentul modernizării României printr-un proiect politic de dreapta.
Liderul democrat-liberalilor a spus, miercuri, că oficializarea colaborării dintre liberali şi social-democrat are ca obiectiv privatizarea activelor pe care le mai deţine statul, astfel încât privilegiile clasei politice să rămână intacte. "Acordul politic dintre PSD şi PNL reprezintă paşaportul lui Traian Băsescu pentru un al doilea mandat de preşedinte (...) Românii îşi dau seama că acest acord politic este, în fapt, un contract de tranzacţionare a voturilor românilor de la stânga la dreapta şi de la dreapta la stânga, iar unicul său scop îl reprezintă bunurile ţării care au mai rămas de privatizat", susţine Boc.
El a spus că o altă consecinţă a acordului ar putea fi eliminarea cotei unice de impozitare şi introducerea unui impozit minim de 20%, intenţie de care Boc îi acuză pe social-democraţi. "Ei doresc să mărească taxele ca să poată păstra privilegiile, ca să poată păstra un Parlament bicameral, fără a reduce numărul de parlamentari. Doresc să mărească taxele şi impozitele pentru a păstra clientela politică din agenţiile guvernamentale", a spus Emil Boc.
În plus, pedelistul i-a acuzat pe liberali că vor să ajungă cu orice preţ la putere. "Păcat că ciolanul a învins bunul simţ astăzi din perspectiva liberalilor pentru că era o şansă de modernizare a acestei ţări pentru un proiect de dreapta. Însă au preferat ciolanul în schimbul ratării obiectivului bunului simţ", a conchis Boc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii