Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii încearcă să îşi unească forţele cu foştii membri Pro România Brăila

• după ce deputatul Emilia Meiroşu (fost coordonator Pro România Brăila) a anunţat în weekend că toată organizaţia judeţeană a demisionat din partidul lui Victor Ponta, PNL-iştii au venit cu o ofertă •

 

După ce Victor Ponta a rămas fără organizaţie la Brăila, a apărut la orizont posibilitatea unei viitoare colaborări politice pe plan local împotriva PSD-iştilor. Este vorba despre o ofertă pe care le-a făcut-o, liderul PNL Brăila membrilor ex-Pro România, care au decis în weekend să demisioneze în bloc din partidul lui Victor Ponta, în frunte cu deputatul Emilia Meiroşu.

Aşa cum am anunţat în ediţia online a cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei”, sâmbătă, Meiroşu a anunţat pe reţelele de socializare, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Pro România Brăila a rămas fără membri. Fostul coordonator al partidului lui Ponta la Brăila, a precizat că membrii organizaţiei au decis să demisioneze în bloc, pentru că s-au săturat de politica “pumnului în gură”. Meiroşu nu a specificat despre câţi membri este vorba sau ce planuri de viitor are, doar că “echipa va lucra pentru Brăila şi România”, făcând referire la oamenii care i-au fost alături în cadrul filialei locale.

Mutarea a venit la câteva zile după ce europarlamentarul brăilean Mihai Tudose a anunţat la rândul său că a demisionat din Pro România, tot ca urmare a neînţelegerilor cu Ponta.

 

Ofertă tentantă din partea liberalilor brăileni

 

După ce a văzut că membrii Pro România Brăila au decis să demisioneze, în frunte cu deputatul Emilia Meiroşu, din partidul lui Victor Ponta în acest weekend, liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă a făcut o invitaţie privind o posibilă viitoare colaborare pe plan local. Liberalul a anunţat că este deschis dialogului şi că dacă se va ajunge la un numitor comun, cu această ocazie s-ar putea pune bazele unui proiect benefic pentru Judeţul şi Municipiul Brăila.

“Am văzut poziţia membrilor Pro România din Brăila şi vreau să le transmit tuturor celor care vor să participe la reconstrucţia oraşului şi a judeţului Brăila, şi care vor să pună de asemenea umărul la reformarea întregii ţări, în proiectul «O Românie Normală!» a preşedintelui Iohannis, că vor găsi în mine un partener şi la fel în Partidul Naţional Liberal. Chiar îmi doresc să stabilesc un contact cu cei care au reuşit o performanţă electorală destul de bună la Brăila şi care, cu siguranţă, ar putea să contribuie la ceea ce înseamnă proiectul Partidul Naţional Liberal pentru Brăila în anul electoral viitor”, a declarat Dănăilă.

 
Categorie articol: 

Comentarii