Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii îl vor pe Nicu Alifantis cetăţean de onoare al Brăilei

• potrivit deputatului PNL Brăila, Vasile Varga, propunerea se va transforma într-un proiect de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor municipali, cel mai probabil, în luna ianuarie 2018 • liberalul susţine că artistul Nicu Alifantis merită fără îndoială o asemenea distincţie, pentru cei 40 de ani de carieră

 

Consilierii municipali ai PNL au în plan să iniţieze un proiect de hotărâre privind declararea artistului Nicu Alifantis, cetăţean de onoare al Municipiului Brăila. Anunţul a fost făcut, recent, de către deputatul liberal Vasile Varga, în urma unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei. Parlamentarul a subliniat că binecunoscutul artist brăilean merită, fără îndoială, această distincţie ca urmare a celor 40 de ani de carieră.

“Aseară (n.r. - joi), într-o şedinţă cu ceilalţi consilieri PNL şi lideri ai partidului, s-a hotărât să se facă o propunere pentru Consiliul Local Municipal Brăila, la sfârşitul lunii ianuarie, şi să se acorde iubitului nostru şi îndrăgitului nostru artist, Nicu Alifantis, un titlu de cetăţean de onoare. Aşa este firesc şi aşa este normal pentru tot ce a făcut în decursul celor 40 de ani de carieră. Este un fiu al Brăilei cu adevărat! Vom face această iniţiativă şi o să o promovăm în Consiliu”, a declarat Varga, în cadrul celei mai recente conferinţe de presă a PNL Brăila.

Nicu Alifantis, este un binecunoscut muzician, cântăreţ şi compozitor român de muzică folk şi muzică de teatru, actor şi poet. Acesta s-a născut la Brăila pe 31 mai 1954.

Reamintim că, cea mai recentă distincţie de acest tip a fost acordată de CLM Brăila în martie 2016, fiicei primarului Aurel Simionescu, astrofizicianul Aurora Simionescu, dar şi roboticianului Anca Drăgan, tot la propunerea consilierilor PNL.
Categorie articol: 

Comentarii