Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Leonard Cohen - un nou album, la 80 de ani

Cântăreţul Leonard Cohen va marca împlinirea vârstei de 80 de ani, în septembrie, prin lansarea unui nou album de studio, care se va intitula "Popular Problems", au anunţat fanii irlandezi ai muzicianului, citaţi de rollingstone.com şi preluaţi de mediafax.ro.
Informaţia nu a fost deocamdată confirmată de agentul de presă al artistului, însă a fost anunţată săptămâna trecută la Leonard Cohen Event 2014, o convenţie a fan clubului oficial al cântăreţului, organizată la Dublin.
Totodată, site-ul Amazon France indică faptul că albumul "Popular Problems" al cântăreţului Leonard Cohen va fi disponibil începând din 22 septembrie. Leonard Cohen va împlini vârsta de 80 de ani pe 21 septembrie.
Precedentul album de studio al cântăreţului canadian se intitulează "Old Ideas" şi a fost lansat în anul 2012.
Leonard Cohen a început să cânte la chitară la vârsta de 13 ani. Artistul canadian a părăsit scena muzicală la începutul anilor 90 pentru a se stabili şi trăi într-o mănăstire budistă din California, unde a devenit călugăr şi a primit prenumele Jikan, care înseamnă "tăcere".
În 2011, Leonard Cohen a fost recompensat cu Helpmann Award pentru concertul său susţinut în Australia, la Hanging Rock, cu premiul Prinţul Asturiei pentru Litere şi cu Glenn Gould Award pentru contribuţia adusă artelor.
Artistul canadian a susţinut un concert şi în Capitală în septembrie 2012.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii