Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Legalizaţi, în p**a mea, prostituţia!

Şi am să-mi concentrez un pic atenţia asupra jandarmilor, căci ei au fost mai numeroşi în toată această poveste, femeia amendată fiind singură, adică un cur şi-un cap, cum se zice în popor.
Nu ştiu dacă aţi observat, dar jandarmii sunt buni doar să îi gonească pe pensionarii care urlă în faţa Parlamentului, să le care bâte pe spinare celor veniţi la stadion şi să amendeze prostituate. Altfel spus, jandarmii îşi măsoară forţele (şi sunt extrem de vehemenţi!) doar cu cei pe care ştiu că îi pot doborî în două secunde. Şi, culmea, de fiecare dată când sar la gâtul pensionarilor sau curvelor date jos din TIR-uri, jandarmii de 1,90 înălţime poartă căşti antiglonţ, au genunchiere şi bastoane, de parcă s-ar fi dus să se bată cu Ahile din Troia. Sunt foarte vocali, mai au un pic şi te înjură de mamă, ca şi cum tu, cetăţean nevinovat până la proba contrarie, le-ai fi dat foc la şură, căci mare parte dintre jandarmi îmi pare că se trag din neam de ţărănoi. Ţărănoi, nu ţăran, să fim bine înţeleşi.
Ok, o să îmi spuneţi că jandarmii doar şi-au făcut datoria atunci când au depistat-o şi amendat-o pe prostituata Florica E., la Stejarul, în timpul serviciului ei. La fel, mulţi dintre cei care au vrut la viaţa lor să devină jandarmi, dar au picat la limba şi literatura română, o să îmi atragă atenţia, probabil, că "domn'e, asta este ţinuta jandarmilor în misiune, nu e vina lor că poartă căşti, genunchiere şi pulane".
E, pentru ca jandarmii să nu îşi mai încordeze muşchii aiurea pe la Stejarul, pândind curvele din boscheţi, eu propun să fie legalizată prostituţia. Ştiu, e o temă atât de controversată, atât de tocită, încât mulţi nici nu se mai obosesc să o propună în dezbatere publică, căci par penibili în demersul lor. Stau şi mă gândesc la prostituata Florina, care nu a dat în cap la nimeni, care nu a furat din buzunarul nimănui, dar care a fost urcată în dubă de jandarmi, precum ultimul infractor. Jandarmii s-au dat rotunzi în faţa unei femei care încerca să îşi câştige existenţa, pentru a-şi justifica uniforma pe care o poartă. Sincer, io prefer jandarmii ăia care-i saltă-n dubă pe golanii de cartier şi le-mpart la scatoalce de stau cocalarii cocoşaţi două săptămâni şi nu le mai arde de spart seminţe şi dat în cap la oameni nevinovaţi. Revenind la cazul nostru, dacă prostituţia ar fi fost legalizată, madam Florina ar fi plătit, cu siguranţă, la stat 16% din profitul supt pe Centură, bani din care şi-ar fi luat şi jandarmii salariul pe care au grijă să îl revendice lunar. (Arnold VARZĂ-NEGĂR)
Categorie articol: 

Comentarii