Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Lectura in impas?!"

In cadrul proiectului "Lectura in impas?!", elevii claselor III - VIII au ocazia sa participe la concursul national intitulat "Carte si culoare".
Elevii trebuie sa creeze o compozitie artistica, de tip desen, grafica, pictura, inspirata de o opera literara inclusa in lectura suplimentara, specifica nivelului de virsta. Desenul va fi insotit de un citat de 10 - 15 rinduri din opera literara care l-a inspirat pe copil in crearea sa si va fi realizat in format A4. In partea din dreapta, jos, se va lipi o eticheta scrisa la calculator, cu titlul desenului, numele elevului si scoala de provenienta.
Pe o foaie separata, elevii trebuie sa precizeze autorul, titlul operei literare, citatul de 10 - 15 rinduri, numele, clasa, scoala de provenienta si invatatorul sau profesorul coordonator. Toate acestea trebuie trimise pe adresa: Scoala cu clasele I - VIII "Miron Costin", strada Miron Costin, Nr.64, Bacau, judetul Bacau, cu precizarea pentru prof. Maria Bargaoanu sau prof. Ligia Dana Grosu. Data limita de expediere a lucrarilor este 20 decembrie.
Se vor acorda premiile I, II, III, mentiuni sau diplome de participare tuturor elevilor, inclusiv profesorilor coordonatori, precum si CD-ul cu toate lucrarile din concurs, fiecarui elev si profesor.
Taxa de participare la acest concurs national este de 10 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii