Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lascu Ilie a luat bataie la propria pomana electorala

Candidatul PRM Lascu Ilie, in Colegiul I, Senat, a luat bataie, zilele trecute, in Obor, unde se dusese impreuna cu echipa sa de campanie sa imparta alegatorilor geci cu sigla partidului. Potrivit declaratiilor unor martori prezenti la fata locului, care au vazut ce s-a intimplat, Ilie si echipa sa au venit in Obor cu o masina plina cu geci cu insemnele electorale ale PRM si cind au deschis usile, pentru a distribui pomana electorala, au fost inconjurati de un grup de rromi. Dupa ce si-au primit fiecare geaca, acestia s-au indepartat, insa un individ mai solid, de circa 2 metri, a incercat sa ia un sac plin cu geci, fiind oprit de candidatul PRM, care voia sa ofere pomana la cit mai multi posibili alegatori. Nemultumit ca a fost dat la o parte - spun martori care au dorit sa-si pastreze anonimatul - individul i-a tras doua palme peste fata lui Ilie, dupa care s-a indepartat. Indignat de agresiune, PRM-istul a alergat dupa individ, sa-i ceara socoteala si l-a ajuns din urma aproape de iesirea din Obor, insa acesta nu a fost deloc impresionat de reprosurile candidatului, ba dimpotriva: dupa ce l-a injurat pe Ilie de toate cele, incepind cu mama si terminind cu sfintii, a pus mina pe doua pile de pe o taraba si i-a tras candidatului cu ele pe spinare, dupa care si-a vazut de treaba. Vazind ca barbatul este cit se poate de periculos, PRM-istul s-a intors la masina, resemnat, finalizind distribuirea gecilor respective.
Un alt martor al scenelor, candidatul PSD Viorel Balcan, a povestit ieri, in cadrul unei conferinte de presa, despre incident: "In fata mea l-a altoit. I-a tras doua pile pe spate, de nu s-a vazut. Noi, cei de la PSD, am intrat in Obor sa vorbim cu oamenii si cind sa plecam, am vazut ca cei de la PRM au intrat pe usa laterala a Oborului. Aveau niste geci de-astea galbene, de fis, pe care le imparteau la oameni si s-au adunat acolo o gramada de indivizi, in mare parte, rromi. Cum i-au vazut ca au deschis usile masinii, s-au bagat acolo, peste ei si unul de acolo, de-ai lor, ai PRM-istilor, i-a dat unuia dintre rromi peste mina, sa nu ia mai mult de o geaca. Individul respectiv se pare ca a ripostat, dupa care a plecat, insa Lascu a alergat dupa el si l-a ajuns din urma “De ce dai, domnule?!”. Atunci, individul a inceput sa-l injure si erau trei tarabe in apropiere, la iesire, unde vindeau tesle, ciocane, pile, lucruri de-astea. Si a luat individul ala doua pile si i-a tras cu ele pe spinare lui Lascu, rau de tot".
Am incercat in mai multe rinduri sa-l contactam telefonic pe Ilie in cursul zilei de ieri, pentru a-si expune punctul de vedere, insa nu am reusit, acesta avind telefonul inchis.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii