Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lansare de carte la Biblioteca Județeană

* evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 11.00, prin lansarea romanului „Vicii Vinovate”, semnat de Radu Nastasia

 

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” deschide seria de evenimente din anul 2021 sub genericul “140 de ani de lectură publică la Brăila” iar sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 11.00, găzduiește lansarea romanului „Vicii Vinovate”, semnat de Radu Nastasia.

Evenimentul va fi moderat de Corina Ciuraru, șef serviciu în cadrul Bibliotecii și va avea loc la sala „Fănuș Neagu”, numărul maxim de participanți fiind limitat la 20 de persoane.

 Volumul „Vicii vinovate” reprezintă o alchimie perfectă între viața de polițist la Narcotice, traficanți și muzica rock. Romanul, ce poartă semnătura lui Radu Nastasia, brăilean de origine, reprezintă radiografia unei lumi decadente în care adicția față de droguri și alcool capătă valențe nebănuite. Scris într-un ritm alert, captivant, volumul cuprinde scene pline de suspans, situații neprevăzute, confruntări violente între bande rivale de interlopi, asasinate și morți subite datorate consumului de droguri” – consemnează Revista „Semne Alese”.

Despre romanul „Vicii vinovate”, care a văzut lumina tiparului chiar în luna ianuarie a acestui an, autorul spune că întâmplările și personajele din acest roman sunt pur ficționale, dar năravurile care îi bântuie pe protagoniști – de natură a distruge ființa umană – este recomandat a rămâne la stadiul de tabuuri, în special pentru minori și adolescenți.
Categorie articol: 

Comentarii