Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Laminorul" Braila s-a adincit in pierdere

Producatorul de laminate, sirma si bare trase "Laminorul" SA Braila a inregistrat in primele noua luni venituri in urcare de peste 3 ori, de la 46,4 milioane lei la 153,1 milioane lei si o pierdere de aproape 6 milioane lei, dupa profitul de 3 milioane lei, consemnat in intervalul similar din 2007. Cheltuielile "Laminorul" Braila au crescut in intervalul ianuarie-septembrie de 3,6 ori, de la 43,3 milioane lei la 159 milioane lei, conform raportului la trimestrul III al firmei, remis pietei Rasdaq.
De subliniat ca in perioada raportata, cifra de afaceri a companiei s-a majorat la aproape 152 milioane lei, in urcare de 5,6 ori comparativ cu primele noua luni din 2007, cind indicatorul a consemnat o valoare de 26,8 milioane lei.
Tot rezultat negativ a fost raportat si la finele primului semestru cind pierderea raportata a fost de 2,5 milioane lei comparativ cu un profit de aproape 7 milioane lei in semestrul I 2007.
Un alt aspect important se leaga, asa cum apreciaza conducerea sindicatului, de o iminenta intrerupere a activitatii companiei, pe o perioada de citeva luni.
Actionarul majoritar al firmei este compania austriaca "Donau Commodities", specializata in comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice, care detine 87,82% din capital.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii