Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laminorul Braila - pierderi in primele sase luni

Producatorul de laminate, sirma si bare trase "Laminorul" SA Braila a inregistrat in primele sase luni venituri in urcare de 3,3 ori, de la 36,2 milioane lei la 120,9 milioane lei, si o pierdere de 2,5 milioane lei, dupa profitul net de 6,93 milioane lei, consemnat in intervalul similar din 2007. Cheltuielile Laminorul Braila au crescut in intervalul ianuarie-iunie de 4,2 ori, de la 29,28 milioane lei la 123,4 milioane lei, conform raportului semestrial al firmei, remis pietei Rasdaq.
Totodata, cifra de afaceri a companiei s-a majorat la 107,48 milioane lei, in urcare de 4,7 ori comparativ cu primele sase luni din 2007, cind indicatorul a consemnat o valoare de 22,58 milioane lei.
De mentionat este ca in aceasta perioada la nivel de unitate are loc negocierea noului Contract Colectiv de Munca, unul din punctele de interes ale sindicatului fiind capitolul cresteri salariale.
Actionarul majoritar al firmei este compania austriaca "Donau Commodities", specializata in comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice, care detine 87,82% din capital.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii