Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lady Gaga, premiată de creatorii de modă americani cu Fashion Icon Award

Cântăreaţa americană în vârstă de 25 de ani, care a purtat o perucă albastră şi o rochie creată de casa Thierry Mugler, s-a declarat extrem de emoţionată de primirea acestui premiu, informează contactmusic.com.
"Nu-mi vine să cred că mi s-a permis să intru aici. Sora mea a venit cu mine în această seară. I-am spus deja că sunt foarte emoţionată. Obişnuiam să fac economii pentru a cumpăra rochii vechi ale casei Mugler. Obişnuiam să îmi economisesc toţi banii pentru asta. Trebuia să am acele rochii. Asta înseamnă moda pentru mine. Simţeam că reuşisem în viaţă încă dinainte de a fi reuşit cu adevărat. Voi toţi m-aţi făcut să mă simt ca o vedetă înainte de a fi o vedetă. Vă mulţumesc că aţi crezut în mine", a declarat cântăreaţa americană.
Marc Jacobs, directorul de creaţie al casei Louis Vuitton, a fost recompensat în cadrul aceleiaşi gale cu Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award. Acest premiu i-a fost înmânat de buna lui prietenă, regizoarea americană Sofia Coppola.
Alexander Wang a fost recompensat cu Accessory Designer of the Year Award, iar Phoebe Philo, directorul de creaţie al casei Celine, a fost recompensată cu International Prize.
Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.
Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii