Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacrimi amare la finalul partidei Cuza Sport - CSM Mediaş

• partida a fost câştigată de formaţia vizitatoare cu 100-68 • echipa brăileană a avut în componenţă, pentru ultima dată, jucători aduşi de la alte formaţii din ţară • în continuare, Cuza Sport va miza pe jucătorii din propria pepinieră

 

Sâmbăta trecută, în Sala Polivalentă, echipa de baschet seniori Cuza Sport a avut în componenţă, pentru ultima dată, jucători aduşi de la alte formaţii din ţară. După această partidă, clubul brăilean de baschet, care timp de două sezoane a făcut legea în Liga I şi care în această vară a promovat în Liga Naţională, va miza doar pe jucătorii din propria pepinieră,majoritatea juniori.

“S-a încheiat un capitol fumos din scurta istorie a baschetului brăilean”, a comentat, cu lacrimi în ochi, Adrei Damian, la finalul partidei pe care Cuza Sport a pierdut-o fără drept de apel, cu 100-68, în faţa celor de la CSM Mediaş.

Echipa pregătită de Mircea Totolici şi Cătălin Ştefănescu a început bine partida, a condus cu 8-2, 10-5 şi 13-9, însă oaspeţii s-au impus cu 23-15 în primul sfert. Susţinută din tribună de suporterii veniţi în număr destul de mare, Cuza Sport reuşit să câştigea doar sfertul al doilea cu 27-20, dar le-a pierdut pe celelalte două în faţa unei formaţii, CSM Mediaş, în care străinii Storey 24 puncte, Sajin 21, Simovic 18 şi Vulici 13, au făcut diferenţa. 

La finalul partidei a avut loc un moment emoţionant, spectatorii au scandat, cu lacrimi în ochi, numele baschetbaliştilor din lotul formaţiei brăilene.

 

Pentru Cuza Sport au marcat Adrian Movileanu 21 de puncte, Andrei Sava 12, Vlad Chiriac 11, Andrei Damian 11, Florin Voiculeţ 9, Ciprian Ţelinoiu 2, Eduard Urdă 2. A mai evoluat Andrei Grozea.
Categorie articol: 

Comentarii