Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus: Nu jucam pentru nimeni, ci pentru punctele noastre

Antrenorul Marius Lacatus a declarat, vineri, ca UTA Arad nu joaca pentru a ajuta vreo echipa, ci pentru a acumula puncte in clasament, asa cum va face si in meciul cu Rapid, din etapa a XXII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Dupa meciul cu Steaua am spus ca vom incerca sa le incurcam si pe celelalte, ramine de vazut daca putem. Nu ne intereseaza cine va fi pe primul loc sau pe doi. Indiferent de adversar, vom incerca sa obtinem maximum din jocurile care le mai avem de disputat. Intilnim o echipa motivata care, chiar daca nu a stralucit cu Craiova, a avut evolutii bune in jocurile cu Poli Timisoara si FC Arges", a spus Lacatus.
Tehnicianul formatiei aradene a mentionat ca UTA ar fi fost avantajata daca Rapid ar fi avut din nou stadionul suspendat, dupa incidentele provocate de suporteri la meciul cu FC Arges din Cupa Romaniei. "As fi preferat Timisoara pentru ca era mai aproape. Distanta era mai accesibila. Poate, totusi, e bine ca nu se joaca la Timisoara. Se aprideau spiritele in stadion sau in afara si apoi s-ar fi luat masuri de ambele parti. Doamne fereste, daca ajung la comisii, nu stiu ce hotariri se pot lua", a explicat Lacatus.
Marius Lacatus considera ca hotarirea conducerii clubului de a aduce la Arad sotiile jucatorilor din strainatate poate influenta in bine evolutiile acestora. "Sotiile pot fi un stimul moral foarte mare. Nu le mai sta gindul la familii si sper ca asta sa sa se vada in evolutiile lor ulterioare", a subliniat antrenorul formatiei aradene.
Lotul aradean se va deplasa la Bucuresti simbata la prinz, cu un charter. Jucatorii antrenati de Marius Lacatus au intrat in cantonament inca de vineri. In lot nu au fost retinuti Radu Anca, Rusu, Melinte, Hora si portarul Mirne, iar Lucian Todea si Varga sint accidentati.
Partida Rapid Bucuresti - UTA Arad, din etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 18.30.
Categorie articol: 

Comentarii