Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La volan, aproape în comă alcoolică

* cel aflat la volan a atras atenția polițiștilor, care l-au oprit în satul Plopu și l-au pus să sufle în fiolă, rezultatul alcoolemiei fiind 1,31 mg/l * șoferul a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge

 

 

Un șofer din Ianca, băut peste măsură, nu a mai putut ține autoturismul pe linie dreaptă, ceea ce a atras atenția polițiștilor.

Joi, la ora 18.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Plopu, un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din orașul Ianca. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 1,31mg/l în aerul expirat. Șoferul aghezmuit a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge. El s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

 
Categorie articol: 

Comentarii