Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"La vânătoare" - un vodevil pe scena de la "Maria Filotti"

Brăilenii sunt aşteptaţi vineri, de la ora 19.00, la premiera vodevilului "La vânătoare", de Georges Feydeau, pus în scenă de Ecaterina Toea Mureşan. Din distribuţie fac parte: Silvia Tariq, Wanessa Radu, Dan Moldoveanu, Adrian Iacov şi Bebe Toea.
Managerul Mircea Bodolan a precizat că a ales-o pe Cati Toea să monteze pentru că ea a mai regizat câteva spectacole care s-au jucat îndelung în Teatrul "Maria Filotti". Acesta a fost argumentul său împotriva contestaţiilor legate de faptul că un sufleur este transformat în regizor. "Are un CV consistent cu experienţe teatrale. Nu va fi un spectacol cu pretenţii, dar sper să dea satisfacţie publicului brăilean, cum au făcut şi celelalte spectacole montate de Cati Toea. Dacă după premieră vom putea verifica calitatea spectacolului şi dacă va reuşi să treacă rampa, să treacă peste un barem de calitate, va fi primit bine de public şi va avea succesul pe care noi îl pretindem, cel puţin eu, atunci va fi adoptat în repertoriul teatrului. Dacă nu, va rămâne un experiment teatral, în Asociaţia Culturală «Maria Filotti», al cărei scop este acela de a da posibilitatea şi altor oameni decât profesioniştii cu patalama de a se ocupa de spectacole", a explicat Mircea Bodolan, în cadrul unei conferinţe de presă.
Sâmbătă, de la ora 18.00, tot în Sala Mare, se va juca "Scandal în culise", regia Radu Nichifor, iar duminică, de la ora 18.00, în acelaşi loc se joacă "O scrisoare pierdută" de I. L. Caragiale, în regia Lucian Sabados.
Categorie articol: 

Comentarii