Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La un pas de a plonja cu maşina în Dunăre, după ce a accidentat un pieton

în noaptea de duminică spre luni, un şofer care conducea autoturismul pe strada Faţa Portului, în zona Romnav, nu a mai putut stăpâni volanul, pe fondul vitezei neadaptate • şoferul a accidentat un tânăr, apoi a alunecat pe drumul în pantă, până pe malul Dunării • autoturismul nu a căzut în fluviu, însă nici mult nu mai avea

 

Un şofer vitezoman, care circula în zona “Romnav”, în miez de noapte, a provocat un accident rutier şi a fost la un pas de a plonja în Dunăre. Maşina s-a oprit totuşi pe şoseaua aflată în pantă, chiar pe malul apei.

Potrivit poliţiştilor, la data de 6 august 2018, ora 00.10, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu, conducea autoturismul “Ford Focus” pe strada Faţa Portului, dinspre strada Pietrei către strada Împăratul Traian. Cel aflat la volan nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu piatră cubică, a derapat şi a pierdut controlul volanului, accidentându-l pe un tânăr, de 20 ani, din aceeaşi localitate, care se afla în afara carosabilului, pe acostament.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Iniţial, când s-a făcut sesizarea prin apelul de urgenţă 112, s-a anunţat că un autoturism a căzut în Dunăre. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit maşina pe şoseaua aflată în pantă, care duce într-adevăr spre apă, însă aceasta nu ajunsese în fluviu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii