Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La un an de la 10 August

La un an de la primul protest al diasporei, pe 10 august va avea loc un nou miting în Piaţa Victoriei. În plin scandal pe scena politică, unde miniştrii sunt schimbaţi întrei ei, după bunul plac al şefei de scară de la Videle, dar având în vedere şi  incompetenţa de care dau dovadă autorităţile statului în a rezolva cazul de la Caracal, diaspora revine acasă.  Are şi de ce. De la mitingul din 10 august 2018, în România pesedistă nu s-a schimbat mai nimic, cu excepţia faptului că Dragnea intrat la puşcărie. În fruntea Guvernului o avem în continuare pe analfabeta Viorica Dăncilă, înconjurată de Tăriceanu, Şerban Nicolae, Nicolicea, Iordache şi alţi slugoi, iar asupra evenimentelor desfăşurate în urmă cu un an de zile, planează o ceaţă de interese politice şi sunt încă multe nelămuriri. Nici până acum nu avem vinovaţi, dosarul 10 August este nerezolvat, nu ştim exact  de ce s-a intervenit în forţă asupra demonstranţilor paşnici, sau ce fel de armamente s-au folosit asupra noastră sau a copiilor noştri pentru a ne împrăştia din faţa Guvernului apărat cu dinţii de jandarmi şi de poliţişti, copiii de suflet ai PSD-ului şi ai lui Dragnea.

Pe 10 august, românii din ţară şi cei din diaspora, sătui de minciunile politice, de umilinţă şi de dezastrul din România, vor protesta fără violenţă, pentru o societate civilizată, pentru reformă, pentru schimbare, “înarmaţi” cu steaguri tricolore, în faţa Guvernului de incompetenţi. Ce vor face de această dată jandarmii crescuţi sub umbrela pesedistă?

Şi-au învăţat ei lecţia din experienţa anului trecut sau vor încerca din nou să  intervină în forţă sau să evacueze Piaţa Victoriei?

La un an de la evenimentele din 10 august 2018, în condiţiile în care crimele de la Caracal ies la iveală una după alta, iar autorităţile statului nu sunt în stare de nimic şi se învârt în jurul cozii, când poliţiştii de la Galaţi privesc cu nepăsare din maşina MAI cum o fată de 14 ani aşteaptă cu disperare ajutorul, iar pe ei îi doare în cot, când alţi poliţişti plini de zel amendează o bătrână care vinde pătrunjel la  colţul străzii, sau amendează o altă femeie, de 81 de ani, pentru că nu a fost suficient de sprintenă să traverseze strada cât timp semaforul semnaliza culoarea verde, Guvernul României o are în continuare în frunte pe Viorica Dăncilă. De această dată, 10 august o găseşte pe această “eminenţă  cenuşie” de la Videle intrată în cursa pentru Cotroceni, după ce a găsit câţiva ţapi ispăşitori pe care i-a sacrificat, pentru cele întâmplate în ultima vreme atât pe plan politic, cât şi pe plan social...

Dacă Guvernul Dăncilă este încă la putere, la un an după 10 august 2018, asta nu înseamnă că ţării îi este mai bine fără tătucul Dragnea. Asta înseamnă că, sătui de biruri şi lipsiţi de protecţie din partea instituţiilor statului, românii sunt cuprinşi de lehamite. La 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, rămase şi ele neelucidate, pentru că, încă nu ştim “cine a tras în noi după 22”, dictatura pesedistă se pare că este greu de învins, iar capul vidrei ţinteşte funcţia supremă în stat. 

Pe 10 august, diaspora revine acasă; dacă noi, cei rămaşi în ţară ne-am obişnuit cu jugul PSD-ist şi nu ne mai putem lupta, pentru a ne elibera, poate ei, cei plecaţi, ne vor face dreptate!
Categorie articol: 

Comentarii