Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 14.30 La TUG, s-a reluat activitatea. Polițiștii și jandarmii au părăsit engros-ul

* în centrul comercial nu mai intră nimeni, iar clienții care ies sunt controlați inclusiv în sacoșe sau portbagaje * acțiunea vizează comerțul ilicit și marfa de contrabandă

Activitatea comercială din TUG Center a fost reluată în urmă cu puțin timp. Polițiștii și jandarmii s-au întors în unități și fac bilanțul acțiunii. 

La TUG, nu se intră, nu se iese. Mascații au blocat engros-ul

În urmă cu mai puțin de o oră, trupe ale Jandarmeriei și Poliției Brăila ajutate de forțele speciale au descins la Centrul Comercial de pe Râmnicu Sărat, într-o acțiune fără precedent în cadrul căreia sunt vizate activitățile de comerț ilicit. Mascații au blocat toate căile de acces către engros, iar în interior toți comercianții sunt luați la bani mărunți: stocuri, acte, case de marcat etc. În complex nu mai intră nimeni, iar clienții surprinși la cumpărături în momentul raziei, la ieșire sunt verificați la bonuri sau facturi și controlați în sacoșe sau portbagaje.

Deși forțele de ordine au dat asigurări că până la ora 14.00 activitatea comercială va fi reluată, la porțile engros-ului sunt mai mulți clienți revoltați că nu li se permite accesul.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii