Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La reunirea lotului echipei CF Brăila s-au prezentat 14 fotbalişti

La reunirea lotului, care a avut loc la ora 17.00, au răspuns prezent 13 dintre jucătorii pe care formaţia brăileană i-a utilizat în campionatul care s-a încheiat la începutul lunii iunie, şi anume Botaş, Bosoi, Necoară, Pânzaru, Olenic, Costache, B. Dumitru, Cazan, Moise, Techiu, Balaban, Pungă, Ilie plus un fotbalist de 19 ani care a sosit în probe.
După o scurtă şedinţă, ţinută în vestiar de preşedintele clubului, Adelin Soare, fotbaliştii au efectuat un antrenament de o oră şi jumătate. Până când se va concretiza noua organigramă a staff-ului administrativ şi al celui tehnic, şedinţele de pregătire vor fi conduse de Nicu Rotaru şi Alin Pânzaru.
Marţi, la şedinţa de pregătire s-a prezentat şi Stoica, portarul echipei Politehnica Galaţi, un jucător care a evoluat şi la Viitorul Însurăţei atunci când această formaţie activa în Liga a III-a.
În altă ordine de idei, se pare că, deşi beneficiază de o şansă imensă de a rămâne în Liga a II-a, deoarece câteva formaţii din acest eşalon nu au primit licenţa, CF Brăila nu are în acest moment bani pentru achiziţii şi cu actualul lot nu poate face faţă rigorilor acestui eşalon. Jucătorilor aduşi în iarnă le-au expirat contractele pe data de 30 iunie şi bani pentru transferuri nu sunt în acest moment.
Mai mult, din surse demne de încredere, am aflat că de 3-4 luni salariaţii şi o parte dintre jucătorii grupării brăilene nu şi-au primit nici drepturile salariale. În aceste condiţii, fotbaliştii care au de primit bani pot depune memorii la federaţia de specialitate.
Categorie articol: 

Comentarii