Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Ploiesti Valentina Dobrila si Florin Vasiliev au dansat alaturi de cele mai bune perechi din Romania

La prima competitie din sezonul de toamna, Festivalul National de dans sportiv, de la Ploiesti, cele trei perechi care au reprezentat clubul brailean "Valentina Dance" au obtinut rezultate bune.
Cu toate ca nu a prins finala, cel mai bun rezultat al gruparii brailene a fost obtinut de perechea Valentina Dobrila - Florin Vasiliev. Intr-o companie selecta, cu sapte perechi foste si actuale campioane nationale, din 22 cite s-au inscris la clasa Open, Latino, categoria de virsta 16-35 de ani, perechea reprezentativa a clubului "Valentina Dance" a ocupat locul al 11-lea, un loc foarte bun avind in vedere faptul ca au fost la primul lor concurs in care au prezentat o noua coregrafie.
Evoluind la clasele D si respectiv Hobby, perechile Veronica Neculai - Daniel Nechita si Mirela Timofei - Costin Lipan au ocupat locurile sase in finala.
"Rezultatul obtinut de Veronica si Daniel poate fi considerat o surpriza, placuta bineinteles, deoarece este o pereche nou infiintata. Ei au avut alti parteneri, dar de o luna danseaza impreuna si se pare ca reusesc sa o faca foarte bine, de moment ce la prima competitie de anvergura au reusit sa acceada in finala", a declarat presedintele clubului, Vasile Dobrila.

Au inceput pregatirile pentru editia a II-a a Cupei "Valentina Dance"

De aproape doua saptamini, clubul de dans sportiv "Valentina Dance" a demarat pregatirile in vederea celei de-a doua editii a cupei cu acelasi nume, ce se va derula pe data de 15 octombrie, la sala Polivalenta. Concursul de la mijlocul lunii octombrie se va derula la cinci clase, Hobby, E, D, Open basic si Open si va fi dotat cu multe premii surpriza.
"Anul trecut, la prima editie a Cupei «Valentina Dance» au participat 180 de perechi de la 40 de cluburi din tara. Deoarece noi ne-am respectat promisiunile, iar premiile i-au incintat pe concurenti, anul acesta cred ca vom avea o participare record si, nu in ultimul rind, foarte valoroasa. In afara de faptul ca vor fi surprize pentru finalisti, vom amenaja intr-o maniera noua, europeana, sala Polivalenta, pentru ca atit sportivii cit si spectatorii sa simta cit mai bine natura festiva a evenimentului", a declarat presedintele clubului, Vasile Dobrila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii