Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La plimbare cu maşina, fără permis

miercuri, poliţiştii au prins trei conducători auto care se aflau la volanul autoturismelor personale, deşi nu aveau permis de conducere 

 

Trei şoferi brăileni sunt cercetaţi penal pentru conducere fără permis.

La data de 5 august, ora 12.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Însurăţei l-au oprit în trafic pentru control, pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Roşiori. Acesta conducea o maşină pe DJ 211D, în afara localităţii de domiciliu, fără a deţine permis de conducere.

În aceeaşi zi, la ora 16.25, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic, pe Calea Călăraşilor, pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Tichileşti, care a condus o maşină deşi avea permisul de conducere suspendat.

Tot miercuri, în jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au oprit în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Jugureanu, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Ulmu, fără a deţine permis de conducere.

În toate cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii